FÜLES

Most érkezett: Sajtóhírek szerint a rendőrség őrizetbe vette Fekete Dávidot

Az egyik online portál információi hétfő reggel, alapos házkutatást követően vették őrizetbe az egykori megasztárost.
  • Szerző: ripost

A jelek szerint tovább bonyolódik Fekete Dávid ügye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A reflektoronline.com információi szerint a Megasztár negyedik szériájának egykori ezüstérmesét hétfő reggel, alapos házkutatást követően őrizetbe vette a rendőrség.

"<yoastmark

Az elmúlt hetekben egyre több ember vádolta meg azzal az énekest, hogy nagy összegekkel rövidítette meg őket. A károsultak először arcukat nem vállalva, később kamerák előtt beszéltek Dávid állítólagos viselt ügyeiről.

Szerintük az énekes több százmillió forintot csalt ki emberekből az autókereskedésének segítségével, néhányuk szerint pedig Dávid egy bűnszervezet tagjaként követte el a bűncselekményeket.

Nemrégiben a Tények Pluszban az egyik károsult egy hangfelvételt is lejátszott, melyen vélhetően Fekete Dávid beszél arról, hogy nem zavarja, ha börtönbe kerül.

A portál további információkról is beszámolt.

Biztos forrásokból megtudtuk, hogy Fekete Dávid a feleségét és ezzel együtt gyermekeit is annyira nehéz helyzetbe hozta, hogy a háromgyermekes anyuka akár hosszú évtizedekig is ellehetetlenül anyagilag. Úgy tudjuk, hogy az énekes közel százmilliós hitelt vetetett fel neje cégével, amelynek többmilliós havi törlesztőjét nem tudja fizetni” – írja a reflektoronline.com.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?