FÜLES

Fény derült a sztárvilág botrányos szerelmi háromszögére

Beyoncé legújabb dalában bevallotta, hogy a férje megcsalta. A díva egyik dögös kolléganője pedig elismerte, hogy ő a titokzatos szerető.
  • Szerző: The_M

Beyoncé és Jay Z hosszú évek óta a legjobban kereső zenészházaspár a világon, de azt már korántsem lehet kijelenteni, hogy a legstabilabb kapcsolat is az övéké. Ugyanis folyamatosan felröppennek olyan pletykák, melyek a rapper hűtlenségét taglalják.

Viszont ez idáig nem sikerült egyik afférját sem rábizonyítani Jayre. Ám Beyoncé a napokban kiadta legújabb albumát, és a Sorry című dalában megerősíti, hogy a férje bizony kikacsintott a kapcsolatukból, de ő megbocsájtott neki. A harmadik fél kilétét nem árulta el, csak

Jó hajú Beckynek

csúfolta.

De a rejtélyes szerető megtette Beyoncé helyett a bejelentést.

Legalábbis nehéz máshogy értékelni Rita Ora legutóbbi fotóit, amiket a Snapchaten küldött a rajongóinak. A koszovói Rihanna-másolatként emlegetett énekesnő ugyanis egy citromos melltartóban és egy J betűs medálban pózol a képeken.

Beyoncé új albumának címe Lemonade, ami ugye citromból készül, Beyoncé férjének neve pedig Jay Z, ami J betűvel kezdődik...

Ritát három évvel ezelőtt vádolták meg azzal, hogy belerondított kolléganője házasságába, de akkor hevesen tagadta a rapperrel való viszonyát. Azóta viszont már nem Jay kiadójának a művésze, sőt még perben is állnak, így nincs oka kiállnia egykori szeretője mellett. Valószínűleg ezért is készítette a sokatmondó szelfiket.

És ezeket olvastad már?