FÜLES

„Anyagilag sokakat megviselt” – Fodor Zsóka imádkozik, hogy véget érjen a járvány

Fodor Zsóka aggódik, hogy a negyedik hullám miatt ismét nehéz helyzetbe kerülnek a művészek, hiszen nem csak anyagilag, de lelkileg is megviselte őket a járvány.
  • Szerző: Ripost

A művészvilágot rettenetesen megviselte a koronavírus-járvány, többen a tartalékaikat élték fel, hogy átvészeljék azt az időszakot, mikor nem állhattak színpadra. Fodor Zsóka szerint azonban nem csak anyagilag, de lelkileg is a padlóra kerültek, éppen ezért imádkozik, hogy ez többször ne fordulhasson elő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fodor Zsóka egyelőre úgy érzi, még nincs félnivalójuk, de sok minden fog múlni az átoltottságon. Ezen a téren viszont azt tapasztalja, hogy sokan még mindig ellenzik a vakcinákat.

Fodor Zsóka
Fotó: Markovics Gábor

„Anyagilag sokakat megviselt ez a járvány, nem titok, engem is. A tartalékainkat éltük fel, megváltás, hogy most ismét színpadra állhatunk. Arról nem is beszélve, hogy lelkileg is rengeteget kivett az emberből ez a betegség... Azt hiszem, a művészek nevében mondhatom, hogy ennél nehezebb időszakot elképzelni sem lehetett volna. Úgyhogy én minden nap imádkozom az Istenhez, hogy segítsen át ezen minket, és ha már muszáj átesni rajta, akkor legalább gyenge lefolyású legyen” – kezdte a színésznő, aki természetesen már felvette a harmadik vakcinát, és ha úgy alakul, a negyedik oltásra is készen áll. Az viszont elkeseríti, hogy sokan még mindig ellenzik az egyetlen megoldást.

„Elkeserítőnek tartom, hogy ennyi tragédia után is vannak még olyanok, akik ellenzik az oltást. A közismert emberek között is láthattunk erre példát, akik aztán elkapták sajnos a betegséget. Remélem, hogy hamarosan rájönnek azért az emberek, hogy más esélyünk nincs a vírus ellen” – tette hozzá az ország Magdi anyusa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?