FÜLES

Folytatódik? Gáspár Győző mindent elárult a Győzike show jövőjéről!

A showman visszatért az RTL Klubhoz, és azt is elárulta, folytatódik-e a nagy sikerû reality.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő televíziós pillanatok ígéretét hordozza magában az ősz, miután kiderült, hogy Gáspár Győző lesz Aurelio műsorvezetőtársa a BeleValóVilágban.

A feladat nem áll távol Győzőtől, hiszen hat éve ő vezette a ValóVilág éjszakai háttérműsorát Valkó Eszterrel, mégis sokakat meglephet, hiszen a showman évek óta a TV2 műsoraiban volt látható.

"Nem mondom, hogy nem lepődtem meg, amikor felhívtak az RTL-től, sőt, amint meghallottam, üvölteni kezdtem a boldogságtól. A családom nem is értette, hogy mi ez, amikor pedig elmondtam, hogy műsorvezetőnek kértek fel, azt hitték, viccelek" - árulta el a %%-nak Győző, és hozzátette, végül a családja is nagyon örült, hiszen a csatorna rájuk is számít a későbbiekben.

Habár éveken át nem szerepeltem az RTL-en, úgy érzem, ez csak egy kis kiruccanás volt. Az RTL Klub olyan nekem, mint a szüleim, elhagytam őket egy kis időre, de most végre hazatértem.

"Ennek ellenére a Győzike show-ról már nem álmodom. Megtettem a magamét, öreg vagyok ehhez. Az ilyen műsorokat inkább meghagyom a profiknak, hiszen van már Emiliónk és Berki Krisztiánunk. Most már vigyék tovább ők ezt a vonalat."

Győző tökéletesen elégedett a műsorvezetői szereppel, amit igyekszik majd a legjobb tudása szerint csinálni, hogy ő és Aurelio felejthetetlen pillanatokat okozhassanak a nézőknek.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?