FÜLES

Fontos döntést hoztak Caramelék a koronavírus-járvány miatt

Az énekes és a családja nem szeretne kockáztatni.
  • Szerző: RIPOST

A koronavírus-járvány miatt idén nyáron nem utazik külföldre Caramel és családja! Az énekes nem szeretne kockáztatni, feleségével, Szilvivel inkább belföldi lehetőségeken gondolkoznak. Bár lehetséges úti célként felmerült a Balaton is, a család máshová utazna vakációzni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Sokat gondolkozom azon mostanában, hogy milyen lesz az idei nyarunk... Mivel tudom majd kiváltani a külföldi utakat, a tengert, ugyanis ezek idén nyáron biztosan kimaradnak!- kezdte Szilvi, aki azt is elárulta, hogy bár szeptemberre terveztek egy utat a Maldív-szigetekre, még kérdéses annak a sorsa is, hiszen a járvány második hullámát őszre jósolták a szakértők. A házaspár nagyon tanácstalan, ezért a rajongóik segítségét kérték.

Gondolatban most itt vagyok éppen 🌊✨ Sokat gondolkozom azon mostanában, hogy milyen lesz az idei nyarunk...mivel tudom majd kiváltani a külföldi utakat, a tengert, ugyanis ezek idén nyáron biztosan kimaradnak!😔 Kérlek segítsetek!🙈 Kiváncsi vagyok a kedvenc itthoni úti célotokra, Ti hova terveztek? (Balatonon kívül) ❤️ #sylviszilagyi #summer2020

És ezeket olvastad már?