FÜLES

Forgács Gábort megváltoztatta a betegsége: „Ha el kell menni, hát el kell menni”

A színész a rákkal való küzdelme óta először állt a kamerák elé, megdöbbentő vallomást tett. Azt is elárulta, hogy érzi magát.
  • Szerző: Ripost

Forgács Gáborral egy évvel ezelőtt, tavasszal közölték az orvosai a drámai diagnózist: rákos megbetegedésben szenved. Azóta pedig több fájdalmas megpróbáltatáson is túlesett, amiről elsőként a LifeTV-n, az Ébredj velünk Extra című műsorban beszélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint elárulta, hiába próbálta könnyen venni a betegségét, mint az élet más dolgait, egész egyszerűen nem tudta felfogni, ami vele történt. Nagy traumaként élte meg, hogy közölték vele: megtámadta a rák. A műsor után a Bors is felkereste a legendás színészt, aki szerint a betegsége okán rossz irányba változott.

A mûvész jelenleg egy speciális injekciós kúrát kap, de az elkövetkezô öt évben további kontrollvizsgálatok várnak rá

Fotó: Bors

„Biztos vagyok benne, hogy mentálisan komoly változásokon mentem át, és sajnos negatív irányba... Eltűnt belőlem az a fajta önbizalom, tettrekészség, ami régebben volt. Kicsit „fellassultam, így szoktam fogalmazni. De legyünk őszinték, nincs vége a harcnak... ennek még nincs vége” – mondta a lapnak Forgács Gábor.

„Az ember egy ilyen helyzetben óhatatlanul azon kezd el gondolkodni, hogy a hátralévő időben mi az, ami fontos lesz, és mi az, ami kevésbé. Amikor megtudtam, hogy mi a bajom, kilátástalan volt.... Csináltam egy leltárt. „Forgács” – mondtam magamnak. Volt 72 csodálatos éved, voltál sztár többször is, olyan emberekkel ismerkedhettél meg és dolgozhattál együtt, akik a szakmában fogalmak voltak. Úgy gondoltam, hogy állok elébe annak, ami jön. Ha pedig el kell menni, hát el kell menni” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?