FÜLES

Friss hírek az Exatlon győzteséről, így érzi magát a balesete óta

Egy bordája eltört, hat elrepedt, a tüdeje pedig kilyukadt.
  • Szerző: Ripost

Egyre jobban van Böjte Dave! Az Exatlon Hungary legjobb férfiversenyzője egy hónapja szenvedett balesetet, mikor gokartozás közben nekicsapódott a falnak. Bár elsőre úgy tűnt, nem történt komolyabb baj, később kórházba kellett szállítani. A röntgen után az orvosok megállapították, hogy egy bordája eltört, hat elrepedt, a tüdeje pedig kilyukadt, ezért azonnal műteni kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsére Dave szinte már teljesen felépült, azonban arra figyelnie kell, hogy ne erőltesse meg magát.

 

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Mondhatjuk, hogy minden rendben! Most kezdtem el újra edzeni, múlt héten már voltam futni is. Próbálok visszatérni a régi kerékvágásba, szeretném visszaépíteni az izmaimat, nem utolsósorban pedig jövőre el szeretnék indulni a félmaratonon is” – kezdte a -nak Dave, aki már az utolsó ellenőrzésen is átesett, ráadásul nagyon jó hírt közölt vele az orvosa. Bár újra elkezdhetett edzeni, vigyáznia kell magára, ugyanis nem épült még fel teljesen a balesetéből.

Fotó: Böjte Dave / Instagram

„Amikor edzek, akkor szokott jelezni a szervezetem. Tudom, hogy meddig mehetek el, még vigyáznom kell magamra. Ha megerőltetem magam, akkor érzem a fájdalmat a bordáimnál, éppen ezért meg kell tanulnom visszafogottabban mozogni és többet pihenni” – jelentette ki Dave.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?