FÜLES

Gabriela Spanic is elkapta a koronavírust, ez kínozta éjszakánként

Tizenhárom kilót fogyott a Paula és Paulina sztárja.
  • Szerző: Doris

Gabriela Spanic számára valóságos érzelmi hullámvasút volt a Dancing with the Stars, hiszen több trauma is érte, miután Budapestre költözött. A telenovellák sztárja többször is megsérült tánc közben, és imádott édesanyját is elvesztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bol.com

A Dancing with the Stars után fiatal táncpartnerével, Andrei Mangrával együtt visszautazott Mexikóba, optimistán és boldogan várta 2021-et, de hamarosan ijesztő hírt kapott, pozitív lett a koronavírus-tesztje.

„Amikor először kiderült, hogy pozitív a tesztem, megijedtem, de szerencsére végül nem voltak durva tüneteim, csak éjszakai hőhullámoktól szenvedtem és nehezen tudtam aludni” – vallotta be egy mexikói lapnak a színésznő, aki úgy gondolja, hogy a Dancing with the Starsnak és a táncnak köszönheti fittségét, s hogy enyhébb tünetekkel megúszta a betegséget.

„Az elmúlt hónapokban összesen tizenhárom kilót fogytam, csak három kilóval vagyok most több, mint amikor a Paula és Paulinát forgattam” – büszkélkedett a színésznő, aki azóta szerencsére sokkal jobban van, kicsattan az energiától, és azt fontolgatja, hogy visszatér Magyarországra.

És ezeket olvastad már?