FÜLES

Gáspár Evelin megdöbbentő vallomása: „Se anya se feleség nem leszek”

A fiatal lány borzalmasat csalódott a férfiakban. Elhatározása szerint inkább a magányt választja, mint szabadságának feladását.
  • Szerző: Ripost

Nehéz időszakot tudhat a háta mögött Evelin, akinek szó szerint megkeserítette az életét volt párja. Így annyira nem is csoda, hogy a borzalmak fényében elege lett a férfiakból. Gáspár Evelin fiatal, csinos, egzisztenciával bír, a szavaiból mégis árad a keserűség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Exe bosszúhadjárata ország-világ előtt lejáratta és megalázta. Mégis a dolgok alakulásáért egyedül magát hibáztatja. Látta az intő jeleket, de nem tett ellene semmit.

gáspár evelin fenyegetés vol barát

Gáspár Evelint meztelen fotókkal zsarolják
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nincs önbecsülésem, sosem volt, ennek tudom be, hogy egy éve szóba álltam vele, hogy elég volt két szép szó, és beleszerettem. A szerelem pedig, tudjuk, hogy elveszi az ember eszét. Egy idő után persze láttam, hogy nem az a férfi, akinek mutatja magát, és hogy kihasznál, de ehhez én már hozzá voltam szokva” – kezdte a Storynak Evelin.

A fiatal lány szerint ez a csalódás csak még jobban visszavetette őt abban, hogy valaha is saját családról álmodjon.

„Összességében elegem van a férfiakból. Megpróbáltam, nem jött össze. Különben sincs szükségem senki másra. Eleget keresek, jól elvagyok egyedül, sőt egyedül a legjobb! És a szex sem ér annyit, hogy eltűrjek bárkit magam mellett. Épp ezért most úgy látom, hogy se feleség, se anya nem leszek. Mégis kinek szüljek? És minek? Az sem érdekel, hogy a szüleim mennyit rágják a fülem, hogy menjek férjhez, mert ez a szokás. Különben már fel is adták a dolgot… És cigánnyal nem állok le többet – ezt is jó lesz, ha az eszükbe vésik! Tudom, mindabból, amit mondok, árad a keserűség, de okkal, mert így is van” – jelentette ki határozottan Gáspár Evelin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?