FÜLES

Gáspár Zsolti a házasságát kockáztatja Demcsák Zsuzsával

Önmagában is felér egy show-val, ahogy Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa egymást zrikálja, talán épp emiatt döntöttek úgy a TV2 műsorkészítői, hogy párba állítják őket. Ők lesznek ugyanis a Farm műsorvezetői.
  • Szerző: Ripost

Könnyen újra a birkák közt találhatja magát Gáspár Zsolti. A celeb ugyanis műsorvezetőként, pontosabban gazdaként debütál a TV2 következő szuperprodukciójában, a Farm VIP című realityben. A műsorban tanyasi körülmények közt kell helytállnia a hazai sztárvilág legismertebb arcainak, próbára téve ezzel rátermettségüket és ügyességüket. A sikergyanús műsor szereplői még nem ismertek, ám kiderült, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti irányítják a játékot – tudta meg a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

A páros már a legutóbbi Ázsia Expressz óta jó barátságot ápol egymással, ám ennek Zsolt neje kevésbé örül. Ahogy az egzotikus kaland nézői emlékezhetnek: Zsolti igazán pikáns megjegyezést tett a csinos műsorvezető hátsó felére a műsorban, egészen pontosan azt mondta: Cukor bulád van!

Fotó: Bánkúti Sándor/ Bors

A bókot Zsolti neje, Filoména nem igazán értékelte, vagyis de: egy hatalmas pofonnal.

„Először kaptam egy nagy sallert, amitől előrebuktam, aztán kitett a házból. Azt mondta, most jó darabig nem léphetem át a ház küszöbét, gondolkozzak el magamon, és azzal együtt kidobott a birkaólba. Előfordul, hogy az állatok között, az istállóban alszom. De végül is nincs bajom ezzel. Nagyon szeretem az állatokat, főleg a kis Bécit, a koromfekete birkát, akinek minden búmat, bajomat elmesélem. Ő a lelki társam már 14 éve” – magyarázta Zsolti tavaly a Life Tv-n.

A kezdetben dühös feleségéről azóta Zsolti több helyen is elárulta: már nem féltékeny Zsuzsára. De azért nem árt az óvatosság, így Gáspár Zsolti jobban teszi, ha Zsuzsa „cukor bulájának” a dicséretét mostantól a műsorvezetőnő férjére, Krishanra bízza, nehogy tőle is elcsattanjon egy saller.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?