FÜLES

Áll a bál: nem hajlandó Gáspár Zsoltihoz menni a párja

Úgy tűnik, hiába terveztek több száz fős lakodalmat, nem lesz az egészből semmi. Még a háztól is elkergette Zsoltit az asszonya.
  • Szerző: Ripost

Hetedhét országra szóló lagzira készült Gáspár Zsolti, aki azt tervezte, idén oltár elé vezeti gyermekei édesanyját, Filoménát. Ám aztán a vendégek mégsem kaptak meghívót, mint kiderült, lemondták az esküvőt – tudta meg a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt már csak azért is lehet meglepő, hiszen immár 24 éve alkotnak egy párt. A hírt egyébként Zsolti a lapnak meg is erősítette. Sőt az is kiderült pontosan, mi váltotta ki a hatalmas balhét.

Zsolti nem akar elköltözni


Fotó: Bors

„Igen, igaz, lefújtuk a lagzit ” – kezdte Gáspár Zsolti a Blikknek.

„Az a helyzet, hogy a feleségem nagyon megharagudott rám. Elkezdtük szervezni a ceremóniát, de mindenből kihagytam őt. Nem akartam én rosszat, csak úgy gondoltam, meglepem őt, ezért nem avattam be a dolgokba. Egyszer csak elszakadt nála a cérna, majd úgy döntött, nem lesz itt semmilyen esküvő, nem jön hozzám. Nagyon összevesztünk, kaptam a fejemre rendesen. Méni egyszerűen kibukott, el is zavart otthonról. Apám nem fogadott be, amikor bekopogtam hozzá, sőt, tőle is olyan sallert kaptam azért, amit tettem, hogy egyből észhez tértem” – fejtette ki, miért is maradt el idén a nagy nap.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?