FÜLES

„Gergő igazi férfi„ – Először nyilatkozott új szerelméről Weisz Fanni

Weisz Fanni valósággal újjászületett Gergő mellett, ráadásul kapcsolatukra Fanni édesanyja is áldását adta.
  • Szerző: Ripost

Néhány hónapja, amikor kiderült, hogy zátonyra futott Weisz Fanni házassága, még minden borúsnak tűnt a modell életében. Hét együtt töltött év után ugyanis összepakolt és elköltözött újpesti otthonukból. Először édesanyjához ment, majd beköltözött egy belvárosi lakóparkba, ahol most is él, de nem sok ideje maradt az egyedüllétre, a szerelem ugyanis villámgyorsan kopogtatott az ajtaján. Gergő sokak számára nem ismeretlen, korábban ugyanis Nádai Anikó partnereként hallhattunk róla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Nagyon boldog vagyok Gergő mellett, és csakis előre nézek. A múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni, mert lehúz, a jelen és a jövő számít„ – mesélte a Borsnak kicsattanó jókedvvel Fanni, akinek szavait édesanyja tolmácsolta. „Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam.”

Fotó: Instagram

És ha már Fanni szóba hozta a beszélgetést, kíváncsiak voltunk, vajon jelbeszélő férje után Gergővel hogyan oldják meg a kommunikációt.

„Egyre többet hordom a hallókészülékem, így napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amiben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem. Egyre jobb és könnyebb viselnem, és olyan jó hallani, amit Gergő mond. De ő is figyeli és tanulja a jelelést, úgyhogy mindketten beletesszük a magunkét, hogy minél könnyebben, gördülékenyebb menjen a kommunikáció„ – árulta el Fanni, akinek életére gyógyírként hatott az új szerelem.

Fanni anyukája
Fotó: Bors

„Egy éve, szép lassacskán kezdtünk el újra közeledni, és ma már, azt hiszem, kimondhatom, hogy minden rendben van köztünk. Fanni hazatalált” – csuklott el egy pillanatra az édesanya, Ágnes hangja. „Egy anyának nincs fontosabb a gyermekei boldogságánál, és Fannikám szeme újra csillog. Örülök, hogy jött az életébe egy olyan fiatalember, aki boldog­gá teszi„ – tette hozzá Fanni édesanyja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?