FÜLES

Gyilkosok közé zárná az állatkínzó gyerekeket Molnár Anikó!

Az egykori Nagy Õ fel van háborodva a fiatalabb generáció féktelenségén, egyesek elvetemültségén.
  • Szerző: Ripost

Nincs pardon, Molnár Anikó kegyetlenül megbüntetné az állatkínzó gyerekeket. Az egykori Nagy Õ a %% megkeresésére elmondta, nem találja a szavakat a legújabb gyomorforgató kínzás hallatán.

A napokban bejárta a sajtót annak a kölyökkutyának a híre, akit egy tizenhét éves lány drogozott halálra. A nevelőintézetben élő fiatalkorú prostituált egy huszonkét éves fiú kutyáját lopta el, aki sokáig azt hitte, néhány hetes kutyája csupán elkóborolt.

"Elfogytak a szavak, a felháborodás itt már kevés. Egy idősebb, az élet által meggyötört embernek sem tudnám ezt megbocsátani, de egy fiatal lánynak, akit még semmi borzalom nem érhetett, főleg nem" - kezdte a %%-nak feldúltan Anikó.

Fogalmam sincs, milyen rejtett agresszió van a mai fiatalokban, hiszen az utóbbi időben egyre több ilyen eset kerül napvilágra.

Az állatszerető híresség elmondta, ha rajta múlna, tantárggyá tenné az állatvédelmet, és állatkínzást ábrázoló fotókkal és videókkal rettentené el a gyerekeket attól, hogy hasonló szörnyűségeket tegyenek.

A sokkterápia szerintem használna, de ha valaki így is ilyesmire vetemedne, akkor keményebb eszközökhöz kell folyamodni.

Egyszer láttam egy dokumentumfilmet, amelyben a problémás fiatalokat rossz fiúk közé, igazi amerikai börtönökbe zárták. Volt, aki ki sem bírta a kiszabott egy hónapot, és zokogva jött el onnan, a nagy részük viszont soha többé nem követett el semmit."

Anikó egyébként úgy gondolja, ha ugyanazt kapnák büntetésül a bűnözők, mint amit ők maguk tettek másokkal, idővel biztosan kevesebb lenne a bűncselekmény.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?