Létrehozva: 2020.11.12.

Gyönyörű menyasszony volt Hódi Pamela, máris közös gyermeküket várják – fotó

Óriási fordulatot vett Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata. Hat hónappal szakításuk után összeházasodtak és első közös gyermekük is úton van.

Tavasszal összeveszett és szakított Hódi Pamela és Tóth Bence. Ám mindössze két hetet töltöttek külön, és rádöbbentek, mégis együtt szeretnék folytatni. Teljesen nem is szakították meg a kapcsolatot, minden nap beszéltek egymással, de a külön töltött idő ráébresztette őket arra, hogy mennyire fontos számukra a másik. Kibékülésük után azonban felgyorsultak az események.

„Egy órán belül ott volt a kezemben a pozitív COVID-tesztem és a pozitív terhességi tesztem is!” – kezdte a Hot! Magazinnak Pamela.

„Meglepett minket, hogy ilyen hamar összejött a baba: egyik nap megbeszéltük, szinte másnap már teherbe is estem. Bencének kikerekedtek a szemei! Váratlan volt az egész, lassan fogtuk fel, hogy mi történik körülöttünk. Azóta is határtalan boldogságot érzünk” – tette hozzá Pamela. Ám nem történt minden olyan tökéletesen, ahogy szerették volna, mivel az egyik éjjel rosszul lett a kismama és kórházba kellett mennie. Ám a szerencséjük továbbra is kitartott, hiszen sem a babának sem Pamelának nem esett baja.

Megjelent a legújabb HOT!🔥magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon: –... Közzétette: HOT! Magazin2020. november 11., szerda

„Nagyon boldog voltam! 28-30 éves koromra terveztem, hogy gyermekem lesz, és úgy alakult, hogy 31 évesen apuka leszek! Meglepett, hogy milyen gyorsan megfogant a gyermek. Hallottam a szívdobogását, fel is vettem, anyáéknak pedig lejátszottam. Fantasztikus érzés tudni, hogy a te gyermekedé, hallani, hogy dobog a szíve, hogy minden rendben van vele, hogy nem kell izgulni, teljesen egészséges, hogy a nagykönyvben meg van írva. Nagyon jó időszaka ez az életünknek” – árulta el Tóth Bence, mit érzett, amikor megtudta, hogy apuka lesz.

A korábbi szakítás története: Pamela a tavasszal még megtörve beszélt arról, hogy felbontották a jegyességet Tóth Bencével. Pamela elárulta, hogy pszichológus segítségét kérte, hogy túltegye magát a történteken. Hódi Pamela elmondta, két és fél évük boldogságban, szerelemben telt. Mindketten úgy gondolták, hogy megtalálták azt, akivel le tudják élni életüket. Ráadásul Tóth Bence remekül kijött Pamela kislányával. „Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztani az esküvőt. De hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni. Bár Bence nem ért velem egyet, de szerintem ő nem állt készen arra az életre, amit én élek. Dolgozom, nevelem a kislányom, háztartást vezetek, és minden felmerülő gondot meg kell oldanom, ami talán túl soknak bizonyult a számára, így még nem állt készen a házasságra sem. Egyfajta kapuzárási pánik tört rá. Hirtelen a haverok fontosabbak lettek nálam és Natinál is, ami bár borzasztóan rosszul esett, ám felnyitotta a szemem. Úgy gondolom, hogy a barátok és a párkapcsolat között meg kell találni az egészséges egyensúlyt. Szeretném leszögezni, hogy egyikünk sem lépett félre. Hogy tönkrement a kapcsolatunk, az kettőnkön múlt”

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elítélték a mozdonyvezetőt, aki kisiklatta a vonatot Tatabányánál

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Házasság első látásra Csabi: Még egy peteérést bevárok

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

hirtv.hu

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Hoppá: Gyermeket vár a TV2 csodaszép sztárja, mindenkit meglepett a bejelentéssel

FÜLES

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

FÜLES

Stana Alexandra és Marics Peti újra együtt: most jelentették be

FÜLES

Mire készül? Titkos forgatáson járt a várandós Patai Anna