FÜLES

Hagyatéki csata! Ez lesz a sorsa a halott magyar színésznő cégének!

Újabb kérdések merültek fel Némedi Mari hagyatékát illetően. A Ripost érdekes információkat tudott meg az elhunyt színésznő cégéről.
  • Szerző: T.B.

A február 11-én, egy perforált sérv miatt elhunyt színésznő körül nem csitulnak a kedélyek. Naponta újabb és újabb hírek jelennek meg Némedi Mariról, melyek legnagyobb része valótlanság. A legtöbb pletyka a pénzügyeivel és a hagyatékával kapcsolatos.

Egyesek azt állítják, több mint 100 milliós örökséget hagyott maga után, és arról is szó esett, hogy Szecsődi Kari mellműtétjét is ő fizette. De arról is lehetett olvasni, hogy annyira gazdag volt, hogy már gázsit sem kért a munkáiért.

Talán éppen ezek a bosszantó híresztelések vezettek oda, hogy semmit sem lehet tudni arról, mikor lesz a temetése. Elképzelhető, hogy a nyilvánosság teljes kizárásával búcsúztatja el családja a neves szinkronszínésznőt.

A hagyatékát illetően is bőven akadnak kérdőjelek. A %RIPOST% időközben megtudta, Mari 1995-ben alapított egy céget az édesanyjával, aki már szintén nincs köztünk. Megpróbáltuk kideríteni, hogy mi lesz ennek a bt.-nek a sorsa.

A bt. egy speciális társasági forma. Ebben az esetben három lehetőség van. Vagy be kell lépnie egy új beltagnak az elhunyt helyére, vagy más társasági formává kell átalakítani a mostanit, esetleg meg kell szüntetni a céget jogutód nélkül. A kültag csak annyi pénzt tud kivenni a bt.-ből, amennyit belerakott. A többi pénz az elhunyt beltag örököseié

- mondta a %%-nak egy jogász.

Mindez pedig azért érdekes, mert Némedi bt.-jében Terry Black a kültag. A férfivel a színésznő barátsága évekkel ezelőtt megromlott, már szóba sem álltak egymással. Mari halála óta viszont Terry rendszeresen megszólal, a közös cégükről is ő beszélt először. Méghozzá úgy, mintha innentől ő venné át az irányítást.

"Évek óta működtettünk egy közös bt.-t, ha valaki, én pontosan tudom milyen precízen bánt a pénzzel. Szívesen adott, szeretett segíteni másokon, de a kölcsön az kölcsön, azt minden esetben lepapírozta. Ha valaki tartozott neki, az nem ússza meg a visszafizetést azért, mert Marika meghalt, ez biztos" - árulta el a Borsnak napokkal ezelőtt Terry Black.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?