Létrehozva: 2020.08.12.

Hajdú Péter: Jó volt Demcsákkal aludni

Hosszú kihagyás után visszatér a képernyőre Hajdú Péter. Ráadásul egy olyan műsorral, amit egykor producerként már sikerre vitt Friderikusz Sándorral. A Life TV-n ősz elején indul a műsor friss változata, az Összezárva Hajdú Péterrel, amelyben elsőként Demcsák Zsuzsával költözik össze.

Egy híresség és egy műsorvezető bezárkózik a tévéstúdióba, és 24 órán át beszélget, eszik, iszik, sőt együtt is hajtja álomra a fejét. Ismerős a helyzet? Ha igen, nem véletlen, Összezárva Friderikusszal címen nagy sikerrel futó műsor volt a TV2-n fél évtizede, most pedig újjáéled: Fridi helyét a show egykori producere, Hajdú Péter veszi át. A Life TV megállapodott a TV2-vel a jogokról, így négy év kihagyás után szeptemberben ezen a csatornán indul újra a szórakoztató műsor Összezárva Hajdú Péterrel címmel.

Fotó: Bors

„Sokáig gondolkodtam Kiss Péter programigazgató felkérésén, míg végül úgy döntöttem, elvállalom a műsort. Két éve nem voltam képernyőn, és nem is törtem magam, hogy visszakerüljek. Ez azonban olyan műsor, amely új kihívás számomra, és mint az egykori producere, a szívem-lelkem bele tudom tenni„ – magyarázta a Borsnak Hajdú Péter, aki több évtizedes tévés pályafutás után sem gondolja, hogy versenyre kelhet Friderikusszal, nem is akar.

Fotó: Bors

„Bár nem volt szép az elválásunk – a sajtóból a műsorkezdés előtt két nappal értesültem arról, hogy Sándor felmondott – mégis azt gondolom, korrekt kapcsolatunk maradt, s számomra ő az örök ikon, akit sosem tudnék és nem is akarok utánozni. Belőle egy van! De belőlem is…” – folytatta a vezérigazgatói fotelból hirtelen műsorvezetői székbe áthuppant tévés, aki elárulta, a produkció miben lesz most más.

Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

„Míg Sándor zseniálisan kifaggatta az alanyait, de magáról semmilyen információt sem adott ki, addig én nem vagyok ilyen óvatos, rejtőzködő alkat. Ez most inkább kötetlen beszélgetés lesz, mint interjú, azaz ha a kérdezett visszadobja a labdát, állok elébe. Ha én Demcsák Zsuzsit a válásáról faggatom, és ő visszakérdez, nem fogom kikerülni a válaszadást elvált férfiként. Ez tényleg egy ilyen „gyere fel, igyunk egyet, és beszélgessünk” érzésű műsor, kötöttségek nélkül„ – mesélte Hajdú, aki ezzel első vendégének nevét is felfedte ezzel.

Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

„Tíz epizóddal indítunk, és csak olyan embereket hívtunk, akiket személyesen és jól ismerek. Zsuzsi is ilyen, akivel nagyon jót lehet beszélgetni, úgyhogy jó volt vele együtt aludni” – nevetett fel a tévés.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Szandiról sosem látott fotó került elő, le fog esni az állad

FÜLES

Csak úgy ragyog: szépen gömbölyödik Iszak Eszti pocakja

FÜLES

Lékai-Kiss Ramóna babát vár? Mindenki ledöbbent a legújabb képén

FÜLES

„Olyan, mint egy nő” - Elképesztő, mibe fogott bele Cooky - Videó