FÜLES

Halálos átkot szórt lánya megrágalmazóira Gáspár Győző!

"El kellene őket törölni a Föld színéről. Õket kellene autóba ültetni, hogy balesetet szenvedjenek." - kívánta nemes egyszerûséggel a Győzike-show sztárja
  • Szerző: The_M

Valószínűleg sokan belefutottak az interneten és a Facebookon abba a hírbe, miszerint Gáspár Evelinnek súlyos autóbalesete volt, és az intenzíven ápolják, miután kiszedték a ripityára tört kocsijából.

Nos, mindez szerencsére nem igaz, és megint csak egy aljas átverésekkel lájkokra vadászó kamuoldal kitalációjáról van szó.

Mindezt maga az érintett apja, Gáspár Győzike is megerősítette.

"Ezeket az oldalakat, amik ilyen rémhíreket terjesztenek, el kellene törölni a Föld színéről. Õket kellene autóba ültetni, hogy balesetet szenvedjenek. Azzal próbálnak lájkokat szerezni, hogy össze-vissza írnak rólunk mindenfélét. Múlt héten terhes volt Evelin, előtte meg talán én voltam terhes. Nem kell velük foglalkozni. Mire észbe kapunk, úgyis törlik az álhíreket. A lényeg, hogy a családomban mindenki jól van"

- mondta a roma rapper a Life.hu-nak.

Ezek a kamucikkek és -oldalak pedig mindaddig folyamatosan fel fognak bukkanni, amíg rengetegen kattintanak rájuk. Szóval mielőtt bedőlünk a címnek, nem árt megnézni, hogy milyen oldal tette közzé az anyagot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?