FÜLES

Harry és Meghan az egész világnak hazudott

Érthetetlen, hogy miért mondtak mást az eljegyzésükről, mint ami a valóság volt. De most lebuktak.
  • Szerző: The_M

Az augusztus elején megjelenő A szabadság nyomában című életrajzi könyv már óriási botrányokat okozott az elmúlt napokban, hiszen az egyoldalúan megírt történeteket a királyi család több tagja hazugságnak titulálta. A kötet megírásában egyes hírek szerint részt vett Meghan és Harry is, a kötet ezért mutat mindent az ő szemszögükből az objektivitás teljes hiánya mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

De nemcsak a sussexi hercegi pár szolgált forrásként a könyvhöz, hanem több bennfentes is, és így olyan információk is napvilágot láttak, amiket talán nem szerettek volna a főszereplők. Az egyik ilyen, hogy nem is úgy és akkor történt az eljegyzésük, ahogy azt eddig tudtuk. Harry és Meghan 2017 novemberében jelentették be, hogy eljegyezték egymást. Akkor a BBC-nek azt nyilatkozták, hogy néhány nappal azelőtt, a színésznő kanadai házában, főzés közben hangzott el a herceg szájából a nagy kérdés.

A könyvben viszont az áll, hogy három hónappal korábban, az augusztusi botswanai vakációjukon történt a lánykérés. Azt nem fejtették ki a szerzők, hogy miért döntött a kamutörténet mellett a pár, miért akartak hazudni életük addigi legfontosabb eseményéről. Harry és Vilmos kapcsolata állítólag pont az eljegyzés miatt kezdett megromlani, mert a cambridge-i herceg korainak tartotta öccse lépését.

És ezeket olvastad már?