FÜLES

Harry és Meghan megint sunyiskodtak, a királynő nem fog örülni

II. Erzsébet a Megxit részeként megtiltotta Harrynek és Meghannak, hogy bármilyen királyi nevet, rangot vagy jelvényt használjanak. De ők nem tartják be.
  • Szerző: The_M

Amikor a brit királyi családtól függetlenedett Harry és Meghan, többek között az addig használt Sussex Royal márkanevüket is meg kellett szüntetni, mert ha nem a királyi család dolgozó tagjai, akkor ne is keressenek pénzt a rangjukból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Azóta Harry és Meghan is csak a keresztnevükön mutatkozik be, de azért továbbra sem engedik el a királyi vonalat, és mindenkit megkerülve, az új közös logójuk kapott egy koronát.

Mindez azután derült ki, hogy nyilvánosságra került egy pár hete postázott levél, amiben az egyik sportalapítvány munkáját köszönték meg. A levélpapír fejlécében egy szép nagy egybeírt H és M látható, rajta egy méretes koronával. Ezt a logót állítólag csak a magánlevelezéseikkor használják, de engedélyt nem kaptak rá a palotától vagy a királynőtől. Az angolok közül sokan fel is háborodtak, hogy szolgálni nem akarják a koronát, de használni azért csak használják sunyi módon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?