FÜLES

Harry és Meghan miatt rengeteg pénzt veszítenek a sérült veteránok

A herceg az Invictus Games kitalálójaként eddig mindent megtett a sporteseményért, de most a saját anyagi helyzete fontosabb neki.
  • Szerző: The_M

Évek óta sokan sokszor elmondták már, hogy Harry herceg akkor lett igazán méltó folytatója az édesanyja munkásságának, amikor megalapította az Invictus Games-t. A harctéren maradandó sérüléseket szenvedett katonáknak kitalált olimpia csodálatos kezdeményezés, és évről-évre egyre többen vesznek részt rajta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az idei rendezvényt azonban a koronavírus-járvány miatt le kellett fújni, és ez komoly gazdasági gondokat okozott a szervező alapítványnak. Ezért már hónapokkal ezelőtt leszerveztek egy pénzgyűjtő adománykoncertet jövő nyárra, hogy a kiürült bankszámlát feltöltsék, és legyen miből megrendezni a veteránok sporteseményét.

Azonban Harry és Meghan váratlanul lefújta a koncertet, mert az ütközik a saját pénzszerzésükkel. A hercegi pár ugyanis leszerződött a Netflix-szel, aminek a legnagyobb piaci ellenfele, az Amazon sugározta volna az Invictus Games adománykoncertjét. A szervezők érthetően nagyon csalódottak, hiszen legalább egymillió fontos bevételt vártak a Beyoncé és Ed Sheeran fellépésekkel színesített rendezvénytől. Sokan attól félnek, hogy nem tudnak honnan pénzt szerezni, és akkor veszélybe kerül a játékok jövője. A másik fájó pont nekik, hogy Harry még csak nem is maga közölte a hírt, hanem az ügyvédjével küldetett egy levelet. Vagyis már nem a szívügye a rendezvény...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?