FÜLES

Harry és Meghan próbálják kitagadtatni magukat a királyi családból

A sussexi hercegi pár teljes szabadságot akar, ezért most egy valóságshow-val szegik meg a királynővel kötött megállapodásukat.
  • Szerző: The_M

II. Erzsébet és a Buckingham-palota illetékesei már attól is őrjöngtek, hogy Harry és Meghan beszálltak kampányolni az amerikai elnökválasztásba, miközben a brit királyi család tagjainak tilos a politikába belefolyniuk. Most pedig azzal feszegetik tovább a húrt, hogy valóságshow-t forgatnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A Netflix kamerái három hónapon át fogják rögzíteni a mindennapjaikat, hogy bemutassák, miként élnek Los Angelesben, és mennyit jótékonykodnak. Meghan azt reméli, hogy a műsor után ismét nő a rajongóik száma, ami a Megxit miatt alaposan megfogyatkozott. De a projekttel azt kockáztatják, hogy a királynő megfosztja őket a címeiktől, ugyanis a lelépési szerződésükben szerepelt, hogy nem árusítják ki a hercegi és hercegnői rangot, a tévéshow viszont ezt megszegi. Arról nem is beszélve, hogy a Netflix-szel kötött 45 milliárd forintot érő szerződésükkor megígérték a palotának, hogy csak producerként fognak közreműködni sorozatokban és filmekben, nem szereplőként.

A királyi család egyik bennfentese szerint a sussexi hercegi pár tisztában van az esetleges következményekkel, és igazából szándékosan szegik meg a szabályokat. Teljes függetlenségre vágynak most, hogy sikerült megoldaniuk az anyagi önállóságukat. A palota viszont mindaddig bizonyos keretek közé szorítja őket, amíg a címeiktől az uralkodó meg nem fosztja őket, és akkor véglegesen civilekké válnak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?