FÜLES

Harry herceg a királynőért aggódik, Meghan parancsokat osztogat

Harry herceg félti nagymamáját és Károly herceget a koronavírus-járványtól.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg és családja is igyekszik bezárkózni a Vancouver szigeti rezidenciájukon a koronavírus helyzet miatt. Meghan parancsba adta a nekik dolgozóknak, hogy mindannyiuknak gumikesztyűt kell hordaniuk, minden higiéniai szabályt szigorúan be kell tartaniuk, és nem is mehetnek sokan közel hozzá, Harryhez vagy éppen Archie-hoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

„Meghan azt mondta, igazán hálás azért, hogy Harry még az őrület előtt nyugodtan együtt tudott lenni a családjával, beszélgetni tudott II. Erzsébet királynővel is. Most azonban felemészti a tehetetlenség és aggódik, hogy a nagymamája vagy az édesapja, Károly herceg is elkaphatja a koronavírust. Az ő korosztályukra ez már igazán veszélyes” – mesélte a Daily Mailnek a hercegné egyik közeli barátja.

Harry állítólag felhívta a királynőt és a herceget is, és kérte őket, vigyázzanak magukra, és ha lehet, egy időre vonuljanak vissza.

Az önkéntes karantén alatt sem tétlenkednek egyébként, Meghan és Harry ugyanis úgy véli, a világjárvány mentálisan is megviseli az embereket, ezért egy olyan online támogatási rendszeren dolgoznak, amely segíteni tud ilyen téren is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?