FÜLES

Harry herceg és Meghan lenézi a családját? Beatrix esküvőjét is kihagyják

Harry herceg még az unokatestvére esküvőjét is kihagyhatja a Megxit miatt.
  • Szerző: Ripost

Egyre több kérdés merül fel Harry herceg és Meghan hercegné költözése kapcsán. Még januárban jelentették be, hogy önállósodni szeretnének, ezért visszalépnek a királyi családban betöltött hivatalos szerepüktől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

II. Erzsébet királynővel való tárgyalások után megállapodtak abban, hogy március 31-től visszavonulhatnak és ezután nem vehetnek részt eseményeken a királynőt és a királyi családot képviselve.

A tárgyalások egyik záró akkordjaként a palota azt is bejelentette, hogy ezek után Harry és Meghan nem használhatja a „royal” jelzőt, így a márkájuk, a Sussex Royal nevét is meg kell változtatni. Emiatt Harry és Meghan egy sértődött hangú közleményt tett közzé, melyben azt írták, nem gondolnák, hogy a „royal” szó a királynő tulajdona, de azért tiszteletben tartják a döntést.

Egyelőre az nem tisztázott, hogy március 31-e után milyen minőségben jelenhetnek meg a családi eseményeken. Így azt sem tudni, hogy Harry unokatestvérének, Beatrix hercegnőnek az esküvőjére elmennek-e egyáltalán. A palotához közelálló források szerint azonban valószínűleg kihagyják az esküvőt.

„Természetesen meghívást kap Harry és Meghan is, de most már mondhatják, hogy nem mennek el. Az a legnagyobb baj Harryvel és Meghannal, hogy már most is azt gondolják, hogy a palota felett állnak, hogy különbek a család többi tagjánál. Ez pedig nagyon szégyenteljes viselkedés” – mondta a pár egy barátja a Telegraphnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?