FÜLES

A királyi család végleg megszakíthatja a kapcsolatot Harry herceggel

Károly a trónra kerülése után nem adna több pénzt a házaspár számára. Végleg elvágna minden hivatalos kapcsolatot.
  • Szerző: Ripost

A szakértők szerint ha egyszer Károly herceg a trónra kerül, észszerűsíteni fogja a királyi költségvetést, kezdve azzal, hogy Harry herceget és Meghan Marklet nem támogatja többé. Ezzel a végleges „szakítással” pedig nem más lesz a célja, mint hogy pénzt spóroljon.

Angela Levin királyi életrajzíró véleménye szerint a walesi herceg megkoronázása végleg pontot tesz a királyi család és a sussex-i hercegi pár kapcsolatára.

Fotó: Getty Images

Ezt támasztja alá az is, hogy Fülöp herceg halála után Károly herceg és fia, Vilmos összeültek megvitatni a Monarchia jövőjét. Ekkor arról is szó eset, hogy a jövőben kik képviselhetik majd a királyi családot. A tárgyalás során abban állapodtak meg, hogy csak Károlyt, Kamillát, Vilmost, Cambridge hercegnőjét, György és Lajos herceget és Charlotte hercegnőt láthatják majd a királyi család vezető tagjaként.

Ennek értelmében pedig így Harry herceg és felesége, Meghan Markle nem térhet vissza hivatalos tagként a családba, majd akkor sem, amikor trónváltás következik.

„Károly herceg már nagyon régóta csökkenteni akarja a Monarchia költségeit, hogy megtakarítson. Bizonyítani akarja, hogy megéri a királyi család a pénzt, amit az adófizetők biztosítanak számukra. Úgy képzelem, amikor ez megvalósul, Harry és Meghan kikerül a királyi családból. A királynő célja az, hogy egyben tartsa a családot, bármi áron, de Károly változtatni akar, amit meg is fog tenni” – árulta el a Daily Mail oldalának Levin kisasszony.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?