Létrehozva: 2021.11.30.

„A komoly kapcsolat nehéz ügy” – ezért nincs pasija a magyar énekesnőnek

Hien hat éve Amerikában él, és az elmúlt időszakban nem is látogatott Magyarországra. Az énekesnő most megosztott pár részletet a magánéletéről.

Két év után hazatért Hien. Az énekesnő hat éve Amerikában él, és az elmúlt időszakban nem is látogatott Magyarországra. Az előadó szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől az utóbbi időben, mindössze annyit tudtunk róla, hogy a Berklee Egyetem könnyűzenei szakát végezte el. Most a Palikék világa by Manna YouTube csatorna Hová tűnt? című adásában elmesélte, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Palik László, Wágner Tamás és Konyári Edinka hétről-hétre megkeres olyan közszereplőket, akik az elmúlt időszakban eltűntek a nyilvánosság elől. A Hová tűnt? legutóbbi vendége Hien volt, aki elárulta, hogy tavaly óta nem csak szórakoztatásra, hanem gyógyításra is felhasználják a zenéjét.

Fotó: FEM3

„Tavaly elkezdtem dolgozni egy neurotechnikai cégnek, ők mentális betegségeket szeretnének gyógyítani különböző alternatív megoldásokkal. Olyanokkal, melyekben nincs gyógyszer… Olyan jó hatást kell kiváltani az agyhullámaidból, hogy az segítsen, mondjuk a depresszión” – magyarázta Hien, aki a könnyűzenei karrierről sem mondott még le, szíve szerint az Egyesült Államokban, Vietnamban és természetesen Magyarországon is szeretne ismert lenni.

„Szeretném, ha a zeném minél több helyre eljutna, de nincs bennem egy olyan, hogy világsztárnak kell lennem mindenáron, nekem a zene ennél sokkal őszintébb helyről jön… Egyre jobban megfogalmazódik bennem, hogy mik azok az üzenetek, amiket szeretnék közvetíteni. Érdekelnek a keleti tradicionális zenék és kultúra. Most, hogy otthon voltam Vietnamban, megtaláltam a nagyapámnak a régi kazettáit. Ő már elhunyt, de tradicionális zenész volt, és különböző hagyományos hangszereken játszott. Megtaláltam a magnókazettáit, körülbelül 23 darabot, alig várom, hogy ezeket fel tudjam használni. Amerikában arra költöttem egy csomó pénzt, hogy ezeket digitalizáltam” – mesélte az énekesnő, aki a magánéletébe is betekintést nyújtott a Palikék világa by Manna adásában.

„Nincsen komoly fiúm, vannak emberek, akik jelen vannak az életemben. Éppen ahol vagyok, ott vannak kis barátok, de nincs semmi komoly. Nyitott lennék rá, de még nem talált meg. New Yorkban, ahol lakom, ott a komoly kapcsolat nehéz ügy, mert a korombeliek nem nagyon szeretnének még elköteleződni. Ott teljesen más a randikultúra” – ecsetelte Hien, aki azt is bevallotta, hogy kapcsolatra igen, gyerekre azonban még nem áll készen, hiszen még nem tudja, hogy melyik országban köt majd ki végül, mert mind a három országban otthon érzi magát.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megszólalt a Fradi hőse a drámai kupasiker után

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

life.hu

Közfelháborodás kísérte Bridget Jonesként, övé a Golden Globe egyik legkínosabb pillanata

hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Megfagyott a levegő a koncerten, holtan esett össze az énekesnő

FÜLES

Fontos bejelentést tett Csuti, fotóval mutatta meg

FÜLES

"A lényeg az: Győzike mindig van, volt, lesz" - Kiderült, mi várható az új Győzike show-ban

FÜLES

Még mindig eladó Zámbó Jimmy csepeli villája, komoly döntést hozott a család