FÜLES

Hirtelen újra meg kellett operálni Rékasi Károlyt!

Hát már soha nem lesz vége a színész drámájának? Kiderült, sérült lába a csontpótló mûtét után sem gyógyult megfelelő ütemben, ezért újabb beavatkozásra volt szükség!
  • Szerző: Doris

Hétfőn robbant a hír, hogy Rékasi Károly közel 20 év után elhagyja a Barátok köztöt. A sorozat készítői egy hivatalos közleményben tudatták, hogy nem tudnak tovább várni a tavaly nyáron súlyos motorbalesetet szenvedő színészre.

Azóta pedig az is kiderült, Rékasin a februári csontpótló műtét sem segített. Lába a második beavatkozást követően sem gyógyult megfelelően, ezért az orvosok úgy döntöttek, harmadszor is meg kell operálni a sérült végtagot.

Lehet, hogy a színész már soha nem lesz a régi?

"Karcsi mindig is sportos, egészséges életet élt, mindenki azt hitte, ha nem is pillanatok alatt, de fél, egy év elteltével visszakapja régi életét. Soha nem terhelte túl a sérült lábát, pontosan végezte, amit a rehabilitáció menete előírt. Csak akkor, és úgy kezdett dolgozni, ahogy azt orvosai engedélyezték, mégsem képes kikeveredni a bajból."

- árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

A továbbra is komoly fájdalmakkal küzdő művészt szerelme, Pikali Gerda ápolja odaadóan hétfői műtétje után.

"Sajnos a balesetben szilánkosra törött csont nem gyógyult a várt ütemben, még a csontpótló műtét után sem. Nem tudok azonban mit mondani addig, amíg a műtétet végző sebészekkel nem beszéltem."

- árulta el szűkszavúan a lapnak, majd türelemre intett mindenkit.

"Most egyetlen dolog fontos, hogy Károly nyugodtan gyógyuljon. Pihenésre van szüksége, bár tudjuk, hogy sokan aggódnak érte, de most azzal segíthetnek, ha türelmesek, ahogyan mi is"

- kérte a gondoskodó színésznő.

 

 

És ezeket olvastad már?