FÜLES

Hoppá, magyarul tanítja a táncpartnere Gabriela Spanicot

Tökéletesen beszél magyarul Gabriela Spanic táncpartnere, Andrei Mangra! A többszörös román bajnok lapunknak elmesélte, hogyan tanulta meg a nyelvet és milyen kapcsolat fűzi Magyarországhoz.
  • Szerző: Ripost

Október 10-én indul a TV2 nagyszabású show-ja, a Dancing with the Stars, amelyben Gabriela Spanic is táncra perdül Andrei Mangra oldalán. A táncművészről kevesen tudják, de szinte tökéletesen beszél magyarul, tudását pedig a világhírű színésznőnek is átadja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Én Erdélyben születtem, de Romániában nőttem fel. A szüleim magyarok, de a nyelvet a nagyszüleimtől tanultam meg. Nem jártam iskolába, minden tudásomat a családomnak köszönhetem. Tény, hogy az elmúlt évek alatt kicsit megkopott a nyelvtudásom, de amióta Magyarországon vagyok, tudok gyakorolni” – kezdte mosolyogva Andrei, aki a fejébe vette, hogy világhírű táncpartnerét is megtanítja magyarul.

„Gabrielát is tanítom és nagyon jól megy neki! Már tudja a ”köszönöm„, a ”szívesen„ és a ”szia Magyarország„ kifejezéseket, de a célunk az, hogy minél jobban menjen neki a magyar. Örülne, ha mesélni tudna arról, milyenek voltak edzések. Szépen lassan haladunk, nem szeretném ezzel is terhelni, de azt már most elmondhatom, hogy nagyon ügyes!” – mondta a többszörös román bajnok táncos, aki az Instagram-oldalán a rajongóknak is megmutatja, hogyan birkózik meg Gabriela a magyar szavakkal. Bár Andrei több nyelven is beszél, mint kiderült, még őt is zavarba lehet hozni. A világhírű színésznő láttán ugyanis alig jutott szóhoz.

Fotó: Bors

„Amikor kiderült, hogy Gabrielával fogok táncolni, és megláttam, ahogyan sétál felém, konkrétan nem jutottam szóhoz. Nem tudtam, hogy most spanyolul, vagy angolul szólaljak meg, vagy egyáltalán mit mondjak. Szerencsére az első perctől kezdve megvolt közöttünk a kémia, hamar kialakult a bizalom is, ami különösen fontos. Igyekszünk, hogy ezt a táncparketten is vissza tudjuk adni” – fogalmazott Andrei, október 10-én pedig kiderül, hogyan teljesít Gabrielával a táncparketten.

Rajong a magyar férfiakért Gabriela Spanic

A Paula és Paulina című szappanopera főszereplője lapunknak mesélt a szerelmi életéről is. Mint kiderült, jelenleg nincs pasija, azonban készen áll a szerelemre, különösen most, hogy látta, Magyarországon rengeteg a jóképű férfi...

„Hogy őszinte legyek, többször jártam már Magyarországon, de eddig nem tűnt fel, hogy ilyen helyesek a magyar pasik! Bevallom, alaposan meglepődtem, amikor megérkeztem és találkoztam néhánnyal. Eddig úgy voltam vele, hogy a latin pasiknál nincs dögösebb, de most már látom, hogy a magyar férfiak méltó versenytársaik” – mondta a -nak nevetve a világsztár.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?