FÜLES

Horváth Éva őszinte vallomása: „Eljött a holtpont”

Fizikailag és szellemileg is kimerült a Farm VIP versenyzője. Szerinte nem is Vivi miatt akadtak ki rá a többiek.
  • Szerző: Ripost

Átrendeződtek az erőviszonyok a Farm VIP versenyében, Kerényi Miklós Máté kiesésével többségbe kerültek a nők. A színész távozása után pedig egy új szövetség is kialakulni látszik, mivel egyre jobban közel kerül egymáshoz Horváth Éva és Vasvári Vivien.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az új barátság pedig a hétfő esti adásban szemet szúrt az egykori csapattársaknak is, akik szerint elszakadt tőlük a modell- édesanya.

„Nem húztam sehova, egyszerűen eljött a holtpont. Azokban a napokban nagyon beteg voltam, mert volt egy nagy vihar, ahol megfáztam, és nem voltam olyan 100 százalékos, mint előtte. Ezt furcsállták, és nem Vivit, szerintem” – mondta a Borsnak Évi, aki akkortájt a lekvárkészítésben valóban nem volt annyira aktív, mint a korábbi feladatokban. A konfliktust az robbantotta ki, hogy a két modell együtt vonta ki magát a munka alól és mentek lefeküdni aludni.

A lányok aludni tértek, amíg a többiek kint kavargatták a lekvárt
Fotó: TV2

„Nem kellett volna éjjel mindenkinek fennmaradnia, ők döntöttek így, mert jól érezték magukat. Én lefeküdtem, mert sem fizikailag, sem lelkileg nem voltam aznap topon. De hajnalban, amikor ők aludtak, mi keltünk fel Vivivel és mint a robotok pakoltuk a lekvárt az üvegekbe. Egyébként pedig ne felejtsük el, hogy ekkorra már egyéni játékká rendeződött az egész...” – tette hozzá Horváth Éva.

Csak az üvegbe töltés maradt Évának és Vivinek
Fotó: TV2

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?