FÜLES

Kiderült az igazság: Ezért jött ki Károly herceg könnyes szemmel apja kórterméből?

Elképzelhető, hogy nem azért öntötték el az érzelmek Károlyt, mert az apja olyan rossz állapotba lenne. Egészen másról van szó.
  • Szerző: The_M

Az egész világsajtót bejárta az a képsorozat, ami Károly hercegről készült a hétvégén, miután meglátogatta a kórházban fekvő apját. A könnyes szemű trónörökös láttán sokan a legrosszabbtól kezdtek félni, és elindultak a pletykák, hogy Fülöp herceg állapota romolhatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fülöp herceg leszidta Károlyt

Leszidhatta Károly herceget a betegágyán fekvő Fülöp (Fotó: Northfoto)

Azonban több Buckingham-palotai bennfentestől az az információ szivárgott ki a brit lapokhoz, hogy Károly nem búcsúzkodni volt az apjánál, hanem helyzetjelenteni. Fülöpnek ugyanis fogalma sincs arról, hogy Harry és Meghan feltáró interjúja miatt milyen radikális büntetésekre kényszerült a királynő. Károly pedig kénytelen volt informálni a napok óta kórházban fekvő edinburgh-i herceget. Aki valószínűleg elég dühösen fogadta a híreket, és elképzelhető, hogy le is szidta legidősebb gyermekét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️ Madameei ⚜️ (@madameei) által megosztott bejegyzés

Fülöp ugyanis akármennyire a brit királyi család leglazább tagja, Károllyal, Vilmossal és Harryvel szemben mindig keményebb, mint másokkal. Ők ugyanis a monarchia jövője, és ezért a hibáikkal kevésbé elnéző. Harryt kérdésében pedig különösen érzékeny, hiszen korábban ő volt a kedvenc unokája, de a Megxitet és annak hozadékát nem tudja megbocsátani II. Erzsébet férje.

Fülöp állapotáról a legutolsó hivatalos információ az, hogy jó hangulatban van, és csak elővigyázatosságból nem engedik haza az orvosok. Erre utal az is, hogy Károlyon kívül más nem látogatta meg a családból, márpedig, ha akkora lenne a baj, akkor mindenki megtalálná a módját, hogy elbúcsúzzon. Még Harry is felkészült, hogy haza kell repülnie Los Angelesből.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?