FÜLES

Így reagáltak Pártos Csilla bocsánatkérésére az elgázolt biciklisek!

A gyönyörû jógaoktató több mint két évvel ezelőtt szenvedett balesetet, melynek következtében ő is elsodort két kerékpárost. Csilla mindent megtett azért, hogy figyelemmel kísérje az elmúlt időszakban a fiatalemberek állapotát!
  • Szerző: T.B.

Pártos Csillát a mai napig nyomasztják a súlyos baleset következményei. Nagyon bántotta, hogy elsodort két biciklist, akik komoly sérülésekkel kerültek kórházba. Az egyik férfi kulcscsonttörést szenvedett, a másiknak leszakadt az izma a bicepszéről.

Nem azért történt a szerencsétlenség, mert Csilla figyelmetlen volt, hanem mert egy kamionnal ütközött, amelynek következtében kisodródott a másik sávba, és elsodorta a kerékpárosokat. A bíróság a napokban állapította meg: Pécsi Ildikó exmenye nem hibás a történtekért.

A táncosnő egyébként több alkalommal fel is kereste a sérülteket, akik közel egy évig lábadoztak, és gyógytornára is kellett járniuk hosszú ideig. Mára felépültek.

"Nem elég, hogy a válópere nyomasztotta Csillát, még aggódnia kellett a két sérült férfiért is, akiket elsodort az autójával.

Érdeklődött telefonon, és úgy tudom, meg is látogatta őket a kórházban. Megbeszélték a történteket, és a férfiak megbocsátottak neki

- árulta el a %%-nak Csilla barátja.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?