FÜLES

II. Erzsébet születésnapja helyett ezzel a nővel ebédelt Harry herceg

Sokak meglepetésére a sussexi herceg nem maradt Londonban nagymamája születésnapjára, inkább visszatért Kaliforniába. Most már azt is tudni, miért.
  • Szerző: The_M

Miután részt vett Fülöp herceg temetésén, az a hír járta, hogy Harry herceg marad még egy ideig Angliában, hogy rendezze a kapcsolatát a családdal, akiket hátba támadott a botrányos Oprah-interjúval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonban teljesen váratlanul, nem így történt. Inkább visszarepült Los Angelesbe, pedig néhány órával később lett volna gyászoló nagymamája, II. Erzsébet 95. születésnapja.

Harry egy másik nő miatt hagyta ott a királynőt

Harry egy másik nő miatt hagyta ott a királynőt (Fotó: Northfoto)

Most kiderült, hogy miért volt annyira sietős a hercegnek a visszatérés új hazájába. Az egyik exkluzív bárban látták ebédelni Wallis Annenberggel, pontosan a királynő születésnapján.

A 81 éves Annenberg a Los Angeles-i jótékonykodás nagyasszonya, és vele mindeninek jóban kell lennie arrafelé, akinek saját alapítványa van. Harrynek és Meghannak pedig van egy, így szükségük van a kapcsolatépítésre.

Az amerikai járványügyi szabályok értelmében Harrynek még mindig karanténban kellene lennie, ám az üzleti utak, illetve a sürgős családi események kivételt képeznek a külföldről az USA-ba érkező személyeknél. Valamint azt sem tudni, hogy Harryt beoltották-e már, mert, ha kapott valamilyen vakcinát, akkor főleg nem vonatkoznak rá a karantén-szabályok.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?