FÜLES

Irigykedünk? Ilyen luxusszülinap várt Vasvári Vivien gyermekére

Elképesztő ajándékokkal és finomságokkal örvendeztette meg kislányát.
  • Szerző: Ripost

A kétgyermekes anyuka mindenből a legjobbat szeretné megadni a kislányának. Ez Araina 6. születésnapján még inkább igaz volt, amit idén hatalmas bulival ünnepeltek meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogyan az már megszokott, Vasvári Vivien hatalmas készülődéssel kezdett neki a buli megvalósításához. Hónapok óta gondosan tervezgetett, a legapróbb részletekig mindent maga felügyelt, hogy tökéletes legyen a parti.

Az időjárás azonban alaposan keresztül húzta a számításait, hiszen a kültérre szervezett bulit meghiúsította a rossz idő. „Kénytelenek voltunk néhány héttel eltolni a partit, mert rengeteg eső esett. Már mindent leszerveztünk a családi házunk kertjében, amikor leszakadt az ég, így azonnal új helyszínt kellett keresni. Így esett a választásunk egy közeli játszóházra, ahol végül óriási meglepetések vártak” – árulta el Vivien a Hot! Magazinnak.

Az említett játszóházat színes lufikkal és felfújható fánkokkal díszítette a kislányt váró rokonok és a család legközelebbi barátai.

„Ariana imádja ezeket a pöttyös kis bogarakat, ezért idén a tortáját is ilyen formájúra csináltattam. Nagyon édesszájú, akárcsak én, így a sós karamellásat rendeltem. Emellett hot doggal, pizzával és különleges sütikkel fogadtuk a vendégeket” – mesélte Vivien.

A büszke édesanya néhány éve bevezette, hogy gyermeke csak apránként nyithatja ki a születésnapi ajándékait. Így a meglepetés varázsa is tovább tart majd.

„Most kapott például egy szuper biciklit és egy elektromos rollert is, amiket persze azonnal kicsomagolt. Maradt azonban még legalább harminc bontatlan csomag, tele Barbie babákkal és játékokkal, amiket csak az elkövetkező hetekben nyithat ki. Ezenkívül egy utazással is megleptük: a spanyolországi Marbellába repülünk, amit már nagyon izgatottan várunk!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?