FÜLES

Itt az eltitkolt videó a részeg Johnny Depp brutális őrjöngéséről!

A leleplező felvételt a válófélben lévő színész felesége, Amber Heard vette fel konyhájukban. A durva videó sokak szerint sorsdöntő szerepet játszhat az egykori sztárpár viharos válásában!
  • Szerző: Doris

Egyre rosszabbul áll Johnny Depp az Amber Hearddel folytatott válóperes csatában! A színésznő eddig hiába állította, hogy az agresszív szupersztár összeverte és párnával fojtogatta, Depp barátai egybehangzóan azt állították, hogy ennek semmi nyomát nem látták és az egészet a pénzre utazó Heard találta ki.

Most azonban a TMZ birtokába került egy felvétel, ami mindent megváltoztathat!

A botrányos videót állítólag maga Heard rögzítette a mobiljával, amikor egyik reggel Depp őrjöngeni kezdett a konyhában. Az erősen ittas színész magából kivetkőzve csapkodja a konyhaszekrény ajtaját csaknem kiszakítva a zsanérokat, miközben durva káromkodásokkal köszönti felébresztett feleségét. A nő hiába kérdezi, hogy mi a dühroham oka, csak újabb káromkodás a válasz, majd amikor rákérdez, hogy Depp már kora reggel kiitta-e az összes bort az asztalon álló üvegből, a filmsztár annyira feldühödik, hogy hozzávágja a palackot.

Valami őrültséget akarsz látni? Hát majd én megmutatom neked!

- üvölti magából kikelve az agresszív szupersztár, majd amikor észreveszi, hogy filmezik, megpróbálja megkaparintani neje mobilját.

Bár a videó valóban bizonyítékul szolgálhat Depp agresszivitására, egyes források szerint az egész jelenetet Heard rendezte meg, hogy befeketítse a színészt a bíróságon.

Vajon mi az igazság?

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?