FÜLES

Jennifer Aniston két vasat tart a tűzben?

Brad Pitt mellett az egyik rendező is sok időt tölt a színésznővel, és lehet, hogy egyikükkel komolyabbra is fordul a kapcsolata.
  • Szerző: The_M

A jelek arra utalnak, hogy Jennifer Aniston ismét aktívan keresi élete párját. A színésznő jelenleg Mexikóban nyaral, és az elmúlt napokban Will Speck rendezővel töltötte minden percét. A barátok szerint alakul köztük valami, és tökéletesen össze is illenek.

Fotó: www.profimedia.hu

Ez utóbbiban Jen még nem lehet egészen biztos, ugyanis Will érkezése előtt a hírek szerint első férje, Brad Pitt vakációzott vele. A színészt azonban lefotózták, amint távozik Mexikóból, mielőtt a váltása odautazott volna.

Brad néhány napig volt csak Mexikóban
Fotó: www.profimedia.hu

Anistontól nem meglepő, hogy a szívében különleges helyen őrzött férfiakat úgy szervezi, hogy azok véletlenül se találkozzanak egymással. Novemberben a hálaadást a második exférjével, Justin Theroux-val töltötte, a karácsony előtti partijára azonban már helyette Bradet híva meg. A Willel való lazítás után vasárnap éjjel ismét Brad következik, ugyanis mindketten ott lesznek a Golde Globe-gálán, és a szervezők szinte egymás mellé ültetik majd az egykori házaspárt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?