FÜLES

Jennifer Lopez és Ben Affleck románca csak egy nagy átverés?

Mindenki meglepődött a Bennifer páros újjáalakulásán, és egyes hírek szerint az egész történet nem is valódi.
  • Szerző: The_M

Alaposan felpezsdítette a showbiznisz és a bulvár világát Jennifer Lopez és Ben Affleck egymásra találása. Az egykori szerelmespár a semmiből került ismét közel egymáshoz, miután mindkettejüknek hirtelen ért véget az előző kapcsolata. A rajongók többsége nagyon lelkes a fejlemények miatt, sőt még Matt Damon is úgy nyilatkozott, hogy a legjobb barátja csak jól járhat azzal, ha újra J.Lo lesz a barátnője.

Csak kamu a Bennifer 2.0?

Csak kamu a Bennifer 2.0? (Fotó: Northfoto)

Az egyik leghallgatottabb ausztrál rádióműsorban azonban jelentkezett egy bennfentes, aki Lopez bizalmi körétől tudja, hogy az egész újjáéledt szerelem csak egy óriási médiahack. Jennifer önbizalma ugyanis eléggé megsínylette, hogy Alex Rodriguez egy másik nővel is ismerkedett mellette. Emiatt az emberek is sajnálni kezdték, hogy szegényt megcsalták. Az énekes-színésznő azonban nem együttérzést és sajnálatot, hanem csodálatot akar kiváltani, ezért a menedzsmentjével kitalálták, hogy azonnal ugorjon bele egy új látszat kapcsolatba, amivel azt üzeni, hogy még mindig igencsak kapós. Ben pedig kapóra jött, hiszen Ana de Armas eléggé csúnyán, telefonon szakított vele, és azóta az ő önértékelése sincs rendben. J.Lo „visszaszerzése” pedig az ő férfiasságának is nagy fegyvertény.

Mindez persze csak egy összeesküvés-elmélet, de ugyanakkor elég sok a logika benne, és az valóban furcsa, hogy Lopez mellett még ki sem hűlt az ágy, de máris ott volt Affleck vigasznak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?