FÜLES

Kiderült, mi történt Jimmy édesanyjával, ezért műtötték több órán keresztül

Otthonában szenvedett balesetet a 95 éves Anna néni, miután rosszul lett. Azonnal kórházba kellett szállítani és műteni is kellett.
  • Szerző: Ripost

Sürgősen a budapesti Honvédkórházba kellett szállítani Zámbó Jimmy 95 éves édesanyját, Anna nénit. Az idős asszony otthonában lett rosszul, megszédült és elesett, combnyaktörést szenvedett. Azonnal meg kellett operálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint a Bors megtudta, a Zámbó testvérek 95 éves édesanyja épp a konyhában volt, amikor hirtelen megszédült és a földre zuhant.

Sajnos a most 95 éves Anna nénit már korábban is érte baleset. Ez a fotó is akkor készült róla a kórházban, ahol meglátogatta őt Árpy

Fotó: Bors

Olyan szerencsétlenül esett, hogy combnyaktörést szenvedett, ami bizony az ő korában igen súlyos következményekkel járhat. Nem volt más választás, Anna nénit meg kellett operálni.

„Épp most tolták ki a műtőből az anyukámat, azt mondták az orvosok, hogy jól sikerült a beavatkozás, de komoly műtét volt, hiszen néhány évvel ezelőtt hasonló baleset miatt volt kórházban, a karácsonyt is ott töltötte. A konyhában állt vasárnap, épp húzta volna el a sötétítőfüggönyt, amikor hirtelen megszédült és elesett. Két éve a jobb oldalát törte össze, most bal oldali combnyaktörést diag­nosztizáltak nála. A műtét során egy protézist illesztettek be ne­ki, most fent van az osztályon, aztán meglátjuk, mi lesz. Bizakodunk, mert erős asszony a mi édesanyánk, és nagyon jó kezekben van” – mesélte a Borsnak Zámbó Árpy.

Anna nénire bizony hosszú rehabilitáció vár. Bár ha minden jól megy, körülbelül két hét múlva kiengedik a kórházból, a felépülése még hónapokig eltarthat, gyógytornász segítségére lesz szüksége.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?