FÜLES

Kiakadt Jolly: Egy ismert zenész szólt be neki

A mulatós zenészt nagyon rosszul érintette a kritika, ezért azonnal visszavágott a sértegetőnek.
  • Szerző: RIPOST

Kemény kritikát kapott az egyik kollégájától a népszerű mulatós zenész, Jolly! Az énekest egy élő bejelentkezése alkalmával minősítette az egyik kollégája, miszerint őt nem jegyzi a szakma. Bár bejegyzésből nem derült ki, melyik ismert zenész szólt be Jolly-nak, sőt az élő videó is eltűnt azóta, a mulatós énekes a Facebook-oldalán hangot adott a felháborodásának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Megkaptam egy szintén szakmabeli embertől, hogy engem nem jegyeznek sehol a szakmában... Szerinte nem a szakmának zenélek, hanem a közönségnek. Nem értem, hogy egy “sehol nem jegyzett zenészt” miért is követ, és miért veszi a fáradságot, hogy még sértően kommenteljen egy élő videóhoz, melyben élőben énekeltem. Amit pedig végképp nem értek, hogy egy ismert énekes még kedveli is a hozzászólását, és még ki is nevet...” – osztotta meg felháborodottan a Facebook-oldalán Jolly, aki saját bevallása szerint hatalmasat csalódott a titokzatos zenészben, ennek pedig hangot is adott a bejegyzésében.

„Csak magadat minősítetted vele, eddig még fel is néztem rád, hogy egy tehetségkutató műsorból idáig eljutottál, ahol most vagy, de azt hiszem te is elfelejtetted honnan jöttél. Alázat, tisztelet, ami igazán hiányzik belőletek, ezért nem vagy, illetve vagytok profik, de ami a lényeg, titeket jegyez a szakma...” – írta a mulatós zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?