FÜLES

Katalin csúnyán összebalhézott Meghannal, el is sírta magát

Bár a vita tárgya apróság volt, nagyon összekülönböztek.
  • Szerző: Doris

Itt az újabb bizonyíték, hogy Meghan Markle és Katalin hercegné roppantul eltérő személyiségek, és egyáltalán nem jönnek ki egymással. Még akkor sem, ha néhány fotón együtt mosolyognak.

Fotó: Profimedia

Kiderült ugyanis, hogy Meghan esküvője előtt is olyan csúnyán összevesztek, hogy Katalin elsírta magát. Ráadásul egy nevetséges részletkérdésen! Történt ugyanis, hogy a nagy napon szokatlanul meleg volt Angliában, így felmerült a kérdés, kell-e a koszorúslányoknak (köztük Katalin lányának, Charlotte-nak) harisnyát viselniük az esküvőn?

Mivel Katalin tartja magát a brit királyi család szigorú szabályaihoz, ragaszkodott a harisnyához, Meghan viszont – aki sokkal lázadóbb és szabadelvűbb – kijelentette, hogy egyáltalán nem ragaszkodik hozzá. Nos, ezen sikerült összebalhézniuk. Az esküvőn készült képekből pedig kiderül, hogy végül nem viseltek harisnyát – írja a The Sun.

A királyi családhoz közel állók egyébként egytől egyig azt állítják, hogy Meghan és Katalin nagyon különbözőek, Katalin sokkal könnyebben be tudott illeszkedni a királyi családba. Ezt figyelembe véve nem is csoda, hogy Meghan inkább Angliától jóval messze, Kaliforniában kezdett új életet.

 

És ezeket olvastad már?