Létrehozva: 2018.09.21.

Kiderítettük, hihetetlen, mit művelt Terence Hill a budapesti étteremben

Teljesen ledöbbent, amikor meglátta, hogy toronyban állnak a rántott húsok az asztalon, majd váratlan döntést hozott.

Teljes titokban érkezett meg Budapestre szerda este Mario Girotti, vagyis Terence Hill, aki legújabb filmjét, a Nevem: Thomas-t népszerűsíti a magyar fővárosban.

A 79 éves színészre csütörtökön rendkívül sűrű nap várt, hiszen egy kevés alvás után már reggel interjút adott a TV2-nek az egyik impozáns budai szálloda teraszán. Hill a Mokka stábjának elmondta, hogy 8 éve járt először Budapesten, ekkor fia egyik legjobb barátját látogatta meg hazánkban, aki egy magyar lányt vett feleségül. A színész akkor a karácsonyt is itt töltötte, most viszont teljesen egyedül érkezett, feleségét, Lori Zwicklbauert sem hozta magával, mivel nem szereti összemosni a munkát a magánélettel.

Bud Spencer elválaszthatatlan színésztársa a Mokkának adott interjúja után azonnal a Retro Rádióba sietett, majd – amint arról a %RIPOST% első kézből értesült – az egyik amerikai hangulatú étteremben ebédelt, amit le is zártak arra az időre. A spagettiwesternek sztárja természetesen a felvezetésnek is megadta a módját, Harley Davidson motorok kísérték az autóját. Mivel a sztár leginkább a könnyű ételeket kedveli, nagyon meglepődött, hogy mindenhol igazi magyaros, laktató menüvel, kolbásszal és lángossal várták, az óbudai étteremben pedig toronyban álltak a rántott húsok.

A leggyakrabban halat és salátát fogyasztó színész ezért különleges kéréssel rukkolt elő: a pincérektől mindössze egy tálka friss málnát kért ebédre.

Mivel Terence Hill pontosan tisztában van vele, hogy Magyarországon rendkívül népszerű és óriási rajongótáborral büszkélkedhet, mindenképp szerette volna elkerülni az esetleges atrocitásokat. Már csak azért is, mert az előző, németországi állomáson is akkora volt a felhajtás, hogy kisebb rendbontások történtek.

A színész ezért arra kérte a szervezőket, minden helyszínen biztosítsanak számára megfelelő védelmet, így őt 10 testőr is védi. A biztonsági szakemberek egész nap a nyomában voltak, közülük egyik Curtis testvére (képünkön).

Azt is megtudtuk, hogy a csütörtök esti filmpremier előtt Terrence jó eséllyel még arra is szakított időt, hogy ellátogasson jó barátja, Bud Spencer szobrához a Corvin-sétányra, igaz, ide is rendőri kíséretet kért. A színész egyébként egy közönségtalálkozón is részt vett a SYMA csarnokban. A %RIPOST% információi szerint a westernfilmek koronázatlan királya péntekig marad Budapesten, ami a filmjét népszerűsítő turné utolsó állomása.

Hill és Spencer egyébként még 1967-ben, az Isten megbocsát, én nem című western forgatásán ismerkedtek meg, és azonnal szoros barátság szövődött köztük. Nem csoda, hogy később egymás elmaradhatatlan filmes társai lettek. Szinte sorszerűen hangzik, hogy amikor Bud Spencer tavalyelőtt júniusban elhunyt, Hill épp ugyanabban a sivatagban kereste legújabb filmjének ideális helyszínét, ahol 1967-ben először találkoztak. Nem meglepő, hogy csütörtökön bemutatott, Nevem: Thomas című filmjét is Bud Spencer emlékére ajánlotta.

Bár mindenki arra számított, hogy Hill egyenesen Rómából repül Budapestre, a színész bevetett egy trükköt, hogy kicselezze a sajtó munkatársait és a fotósok hadát. Megtudtuk, hogy Terence először inkább Münchenbe repült egy menetrend szerinti géppel és onnan jött csak a magyar fővárosba. Azt azonban így sem tudta elkerülni, hogy rajongók kövessék a reptérről a hotelbe tartó autóját. Amikor pedig megálltak egy benzinkútnál, a kútkezelő azonnal nekiszegezte a menedzsernek a kérdést: vajon tényleg a westernfilmek sztárját látja az ülésen? Hill ekkor még nem merészkedett elő.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Ismét beleszállt Magyarországba az amerikai külügy, Menczer Tamás csattanós választ adott

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

ripost.hu

"Megszakad a szívem" - Ezt mondta az édesapa, akinek patkány harapta meg a kislányát

ripost.hu

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Még mindig eladó Zámbó Jimmy csepeli villája, komoly döntést hozott a család

FÜLES

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

FÜLES

Örülhetnek a rajongók: friss fotó jelent meg a szülinapos Lajos hercegről

FÜLES

Kiderültek a részletek: ilyen szülést tervez Kulcsár Edina és G.w.M