FÜLES

Kiderítettük, ki lakik az elhunyt Paudits Béla otthonában!

Újra van élet Paudits Béla budai otthonában! Az egy hete elhunyt színész aprócska lakásába visszatért ápolója, János, aki mostantól gondját viseli Paudits macskájának is.
  • Szerző: ripost

Kiteregetett ruhákat, mozgolódást és nyitott ablakokat láttak a %% munkatársai, amikor egy héttel Paudits Béla halála után ellátogattak a színész otthonához.

A Jászai Mari-díjas művésznél a vagyonának jogos örököse, János tett-vett. Az ápoló, aki életének utolsó éveiben gondozta a színészt, megtörten pakolgatott az aprócska otthonban.

Jöttünkre zavartan nézett fel a tennivalójából, látszott, hogy a gondolatai teljesen máshol - talán épp elhunyt barátja körül - járnak. A férfi nem örült az érkezésünknek, látszott, nem vágyik most emberi társaságra.

Arra kért, engedjük őt gyászolni, mi pedig ezt tiszteletben tartva egyedül hagytuk Paudits életének egyik legfontosabb szereplőjével, a vörös macskával. Az egyetlen lénnyel, ami talán valamicskét enyhíteni tudja a bánatát.

Az állat a régi szép napokra emlékeztetheti, amikor hármasban üldögéltek az erdő szélén fekvő kis ház udvarán. Nem biztos azonban, hogy János sokáig időzhet az emlékekkel teli otthonban.

A részleteket elolvashatod a csütörtöki %% napilapban!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?