FÜLES

Kiderült a nagy titok: valóságshow-t indít Meghan hercegné

A hercegné a valóságshow-val akar visszatérni a tévézéshez.
  • Szerző: Ripost

Alig két hét telt el azóta, hogy a sussexi hercegi pár hivatalosan is távozott a brit királyi családból, de úgy tűnik, nem vesztegetik az idejüket.

Fotó: AFP

Azt már lehetett tudni, hogy Meghan hercegné szeretne visszatérni a filmezéshez, Harry herceg közbenjárására már szinkronszerepet is kapott egy készülő Disney-filmben. Ez azonban még nem volt elég a hercegnének.

Mint kiderült, aláírt a Netflixnél, így hamarosan egy valóságshow-ban láthatjuk stylist barátnőjével, Jessica Mulroney-val együtt. A tízrészes műsor címe I Do, Redo, azaz Igen, újra igen, és olyan tehetős párok szerepelnek majd benne, akiknek az első házasságuk valamiért zátonyra futott, ezért másodszor is próbálkoztak.

A szereplésért egyébként kb. 588 dollárt fog kapni naponta, ami hozzájárulhat majd az anyagi függetlenedésükhöz is.

„Az, hogy Meghan töltheti be a show egyik műsorvezetői posztját, telitalálat! Hiszen a hercegnő két évvel ezelőtti királyi esküvője jó példája annak, hogy miképpen lehet másodjára is pazar lagzit rendezni, ahol örök hűséget esküdhetsz álmaid hercegének” – mondta a műsor egyik producere a PageSixnek arra utalva, hogy a színésznőnek korábban volt egy sikertelen házassága Trevor Engelson producerrel 2011 és 2013 között, mégis rátalált a boldogság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?