FÜLES

Kiderült Demcsák Zsuzsa titka, ezt a sztárt bombázta szerelmes levelekkel

Bevallotta, tejesen odáig volt egy világsztárért. Levelekkel bombázta, hogy feleségül vegye őt.
  • Szerző: Ripost

Izgalmas titok derült ki Demcsák Zsuzsa múltjáról! A műsorvezető a Life TV Bréking című műsorában elárulta: 13 éves korától kezdve, szinte minden évben leveleket küldözgetett Michael Jacksonnak, azonban a pop királya válaszra sem méltatta őt. Zsuzsa egyébként azt tervezte, hogy egyszer majd feleségül megy a tizenháromszoros Grammy-díjas énekeshez, ennek érdekében pedig idősebbnek is tüntette fel magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Michael Jacksonnak 13 éves koromban írtam először levelet. Beleírtam azt is, hogy sokkal idősebbnek nézek ki... Sajnos soha nem kaptam választ, pedig hosszú éveken keresztül próbálkoztam. Az volt az álmom, hogy egyszer majd feleségül megyek hozzá, de ő még válaszra sem méltatott” – árulta el Zsuzsa, majd hozzátette: ez volt az egyetlen alkalom, amikor idősebbnek akarta feltüntetni magát. Bár a tinédzserkora nagyrészt arról szólt, hogy megkaparintsa Jacksont, mára már elképzelhetetlennek tartja, hogy hamis információkkal vagy éppen fotóval csavarjon valakit az ujjai köré. A műsorvezető úgy érzi, manapság már nem lehet hinni a fotóknak, hiszen a legtöbb szerkesztett, és köszönőviszonyban sincs a felvételen látható személy a valósággal.

„Én nem mutogatom magam az instán. Nekem biztos, hogy nem nagyobb a mellem, a szám vagy az autóm, mint ami a valóság. A másik, hogy ki az isten hord a férfiak miatt push up melltartót? Én saját magam miatt hordom” – fakadt ki a témával kapcsolatban Demcsák. A Bréking szerdai adásából pedig az is kiderül, mit szóltak a vendégek a műsorvezető véleményéhez.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?