FÜLES

Kiderült, ezért csináltatott koronavírus-tesztet Bódi Csabi

A zenész nehezen bírta már a bezártságot, ezért úgy döntött, elvégezteti a koronavírus-tesztet, hogy találkozhasson a barátaival.
  • Szerző: Ripost

Bódi Csabi és családja az elmúlt hónapokban különös figyelmet fordított arra, hogy minden óvintézkedést betartsanak, ezzel is csökkentve annak esélyét, hogy elkapják a koronavírus-fertőzést. Ám ahogy mindenki, úgy Csabiék is egyre nehezebben bírták a bezártságot, ezért a zenész úgy döntött, megcsináltatja a koronavírus-tesztet, hogy találkozhasson a barátaival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bódi Csabi / Facebook

„Két hónapja csak a szüleinkkel találkoztunk, és csak bevásárolni mentünk el otthonról. Bevallom, egy kicsit nehezen viseltük már a bezártságot. Főleg azért, mert én társasági ember vagyok, világéletemben emberek között voltam. Persze, nagyon örülök, hogy most sok időt tölthetek a családommal is, de hiányoztak már a barátaim, ezért kitaláltuk, hogy elmegyünk horgászni” – kezdte a -nak Csabi, aki nem szerette volna kockáztatni szerettei egészségét, ezért úgy döntött, mielőtt horgászni indulnak, a barátaival együtt megcsináltatja a koronavírus-tesztet. Mindössze 13 perc alatt ki is derült az eredmény.

„Teljes védőfelszerelésben történt a tesztelés. Egy esetkocsival jöttek ki hozzánk, egyesével kellett beülnünk. A teszt úgy nézett ki, mint egy terhességi teszt. Vérből vettek mintát, és kimutatta azt is, hogy korábban volt-e koronavírusos fertőzésünk, illetve, hogy jelenleg van-e. 13 percet vártunk az eredményre, ez idő alatt pedig lefertőtlenítették a mentőt” – mesélte a népszerű zenész, aki bár örül az eredménynek, mégis van benne némi keserűség.

„Negatív lett az eredménye mindenkinek, így nem kellett félnünk a horgászás alatt, hogy bármelyikünk megfertőzheti a másikat. Mi a családommal nagyon odafigyeltünk arra, hogy ne fertőződjünk meg, nem mentünk sehova, nem találkoztunk senkivel, ezért az eredmény nem lepett meg igazán. De őszinte leszek, lehet jobban örültem volna annak, ha a teszt kimutatta volna, hogy már átestünk a betegségen – jegyezte meg Csabi.

Fotó: Instagram

A zenész lapunknak elárulta, művésztársaihoz hasonlóan nincs könnyű helyzetben, hiszen a jelenlegi állás szerint, augusztus közepéig még biztosan nem léphet színpadra. Ezért most a család kénytelen a tartalékaiból élni.

„A szüleim mindig arra tanítottak, hogy legyünk elővigyázatosak és gondoljunk a jövőre. Mondhatni spóroljunk, legyen félretett pénzünk. Mi megfogadtuk a szüleim tanácsát, és jelenleg a tartalékainkat éljük fel. De hát ez sem tart örökké, hiszen arra senki sem számított, hogy fél évig nem lesz bevétel. Őszinte leszek, ez eléggé kemény...” – árulta el Csabi, aki most minden erejével a karrierjére koncentrál, és számos meglepetéssel készül a rajongóinak.

 

Komoly tervei vannak a Bódi családnak

A koronavírus-járvány ellenére Csabiék mindent megtesznek azért, hogy a rajongóikat újabbnál újabb dalokkal lephessék meg. Ebben hatalmas segítségükre vannak a fiatalabb generáció tagjai, akik szintén énekesi babérokra törtek.

„Harmadik generációs előadók lettünk. Az én fiam is énekesi pályára szánja magát, illetve a bátyám fia is. Neki is elkészült az első dala, hamarosan pedig forgatjuk hozzá a videó klipet is. Ez külön öröm számunkra. Emellett én is tervezek egy nagyon komoly klipsorozatot, és apukámék is csináltak két új dalt” – árulta el lapunknak Csabi.

 

És ezeket olvastad már?