FÜLES

Kiderült, ezért került kórházba Csonka András

A színész Joshi Bharat karanténnaplójában árulta el, miért volt szüksége orvosi kezelésre.
  • Szerző: Ripost

Pár nappal ezelőtt sokakat megrémisztett Csonka András fotója, amelyen egy kórházból jelentkezett be. Akadtak, akik egyből a legrosszabbra gondoltak, miszerint a színész a koronavírus-fertőzés miatt került be a klinikára. Szerencsére erről szó sincs, András már otthon van, és most azt is elárulta, miért kellett kórházban lennie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Pár nappal ezelőtt váratlanul elkezdett egy kicsit zúgni a bal fülem, utána pedig be is dugult. De olyan erősen, mintha vattával lett volna betömve. Idegesített, hogy mi ez, hiszen ilyen sosem volt. Felhívtam a gégész barátomat, bementem hozzá a kórházba. Ez egy gégészeti osztály volt, itt nem feküdtek akkor koronavírusos betegek” – kezdte a színész Joshi Bharat Karanténnaplójában. Mint kiderült, András egy akut problémával küzdött, ezért orvosa tanácsára a klinikán marad.

„Csináltak egy hallásvizsgálatot, és kiderült, hogy egy akut halláscsökkenés van a bal fülemben. Miután ez a belső fül problémája, ami okozhat szédülést, fülzúgást, dugulást, ezért egy szteroidos infúziókúrát kaptam öt napig” – fogalmazott Csonka.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?