FÜLES

Kiderült: Ezért operáltatta magát férfivé az RTL Klub egykori sztárja!

A tehetséges fiatal már évek óta érezte, hogy rossz testbe született. Nemrég rászánta magát arra a mûtétre, aminek segítségével megtalálta igazi önmagát. Új külsővel, immár férfiként készül a visszatérésre!
  • Szerző: Doris

Bár nem szívesen beszél róla, mindenkinek feltűnik, hogy Gomes, a Csillag Születik 2011-es felfedezettje ma már teljesen más külsővel éli az életét.

A tehetséges táncos férfi lett a szó minden értelmében, amit egy bátor döntésnek, és egy csapat elhivatott orvos lelkiismeretes csapatmunkájának köszönhet. Gomes a Borsnak vallotta be, gyermekkora óta tudja, hogy rossz testbe született.

"Ma boldogan kelek fel minden reggel, mert amikor belenézek a tükörbe, akkor egy férfi néz rám vissza, aki én vagyok. De nem mindig volt ez így. Gyermekkorom óta tudtam, hogy rossz testbe születtem. Tudtam, hogy előbb-utóbb rászánom magam a nemváltoztató műtétre, de sokáig féltem belevágni. Ma már azt mondom, hogy bárcsak előbb megléptem volna… mert minden fájdalommal együtt – és itt fizikai és lelki szenvedésre is gondolok - megérte"

- elmélkedett a lapnak a táncos, aki valóban nagy árat fizetett azért, hogy megtalálja önmagát.

Eltávolították a petefészkeit, a melleit, és kialakítottak neki egy hímvesszőt. A külső változás mellett pedig hormonkezelést kapott, tesztoszteront, amitől végleg férfivé vált. Szőrös a teste és mély a hangja.

Párja viszont annyira nehezen viselte a sok beavatkozást, hogy kapcsolatuk ezt a próbát már nem állta ki. Bár szerelme szakított vele, Gomes egyre boldogabb, és a visszatérésre készül!

"Kész vagyok arra, hogy újra megmutassam magam a közönségnek. Mivel lelkileg és testileg harmóniában vagyok, ezt érzik rajtam, és jönnek a felkérések, reklámfilmek, a bemutatók, a koncertek. Sokáig nem kerestek, mert azt mondták, nem lehet engem eladni… Ez is megváltozott"

- jelentette ki magabiztosan a férfivá lett táncos, aki végre megtalálta önmagát.

És ezeket olvastad már?