FÜLES

Kiderült: Ezért vetélt el Som-Balogh Edina!

A gyönyörû színésznő nagyon nehezen dolgozta fel, hogy elveszítette kisbabáját. Megrázó interjút adott a családi tragédiáról!
  • Szerző: T.B.

Som-Balogh Edinával madarat lehetett volna fogatni, amikor tavaly kiderült, állapotos, második gyermekét hordja a szíve alatt. Mivel a Barátok közt színésznője már egyszer átélte az anyaság örömét, nem aggódta túl a dolgot, korábbi tapasztalatai szerint várta a kicsit: egészségesen evett, annyit sportolt, amennyit az orvosok megengedtek. Aztán egy nap beütött a krach: az addig boldog családi idill egy perc alatt omlott össze, Edina elvetélt.

"Noel születése óta álmodoztunk arról, hogy bővül a család, mindig is sok gyerkőcöt szerettünk volna. De tavaly, úgy tűnik, erre még nem álltunk készen" - mondta a Borsnak a színésznő.

Szinte már a fogantatástól éreztem, valami nincs rendben a terhességgel. Sajnos így is lett: nem értük el a 12. hetet sem, és a baba úgy döntött, nem akar világra jönni.

Azért mondom így, mert hiszem, hogy a babák döntenek, ha meg akart volna születni, megszületik. Talán nem volt még itt az idő, Noel akkoriban még nagyon anyás volt, sőt még jobban csüngött rajtam attól a pillanattól fogva, hogy várandós lettem. Még szoptattam is akkor, de egyébként mindent úgy csináltam, mint amikor Noelt vártam" - árulta el Edina. Kiderült, a pajzsmirigye működik rosszul, valószínűleg ez lehetett a probléma, amit azonnal kezelni kezdtek. Így foganhatott meg ismét egy kisbaba.

És ezeket olvastad már?