FÜLES

Kiderült Harry herceg sötét titka, azonnal a rehabra küldték

A korábban igencsak lázadó természetű hercegnek a vizsgáira kellett volna készülnie, de ő inkább drogozott és kocsmatúrákon vett részt.
  • Szerző: Doris

Bár Harry herceg mostanában visszavonultan és botrányoktól mentesen él, nem vitás, hogy korábban ő volt a brit királyi család fekete báránya, sokkal vadabb életet élt, mint bátyja, a szófogadó Vilmos herceg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Nem volt több 16 évesnél, amikor Károly herceg megelégelte a kicsapongásait és rehabra küldte. Ebben az időszakban Harry-nek a vizsgáira kellett volna készülnie, ám ő ehelyett inkább kocsmázott és bizony a kábítószert se vetette megírja a Daily Star.

„Egy éjszakai bárban találkoztam először Harry-vel. Tanulnia kellett volna, de ő inkább bulizott, emlékszem, vodkát ivott, cigizett és egy tucat gyönyörű szőke nő vette körül. Ez volt ő” – emlékezett vissza a királyi család egyik ismerőse, Katie Nicholl.

Harry-ről még egy dokumentumfilmet is forgattak, The Troubled Prince, azaz A balhés herceg címmel.

Nem meglepő tehát, hogy Károly herceg megelégelte a rengeteg átmulatott, balhés éjszakát, és elküldte Harry-t a Featherstone Lodge-ba, egy drogrehabilitációs központba. Bár Harry ezt követően sem élt botrányoktól mentes életet, mára felelősségteljes felnőtté és apává vált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?