FÜLES

Kiderült Kulcsár Edina titka: e-mail fiókot rejteget a férje elől

A mûsorvezető és férje semmit nem titkol egymás elől, még egymás telefonját is megnézhetik. Most Edina bevallotta, hogy bár teljes a bizalom, mégis van valami, amit Csuti sosem láthat...
  • Szerző: ripost

Akár egymás telefonját és személyes üzeneteit is megnézheti Kulcsár Edina és férje, Csuti. A házaspár nem ismer tabukat, mert tudják, hogy nem adtak okot a másiknak a megcsalásra. 

Ezért, ha úgy adódik, nyugodt lélekkel használják egymást telefonját, sőt még a közösségi oldalaikra is szabad bejárást adtak egymásnak.

"Praktikus a magyarázata, miért nem titkolózunk egymás előtt. Közös vállalkozásaink vannak, így a naptárunk is közös. (...) Azt szoktam mondani, mi egymás mindenesei vagyunk. Nemcsak a felesége, a gyerekének az anyja, hanem a lelki és az üzlettársa is vagyok, tulajdonképpen egy az életünk. Miért ne osztanánk meg mindent egymással? [...] Csuti néha az üzeneteit is megmutatja, de nem azért, hogy ellenőrizzem. Nálunk így normális. Egymás Facebook- és Instagram-oldalaiba is bejelentkeztünk a biztonság kedvéért, ha feltörnék, avagy elveszne a telefon. Bízunk egymásban, és egyébként sem kutakodnánk a másik után" - mondta el a Story magazinnak a műsorvezető.

Edinának ettől függetlenül van egy privát e-mail fiókja is, aminek a jelszavát Csuti nem ismeri.

"Ha meglepetéssel akarok készülni neki, akkor bizony fel van adva a lecke. A szervezés így sokkal nehezebb. Elárulom, egy szupertitkos e-mail címről intézem ezeket a dolgokat. Amikor Medox egy hónapos volt, akkor vettem a férjemnek egy koncertjegyet, ami múlt szombatra szólt. Ez volt az első közös bulink, amióta megszületett a kisfiunk" - árulta el a lapnak Edina.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?