FÜLES

Kiengedték a kórházból az Exatlon győztesét

Böjte Dave hírt adott az állapotáról. Már az otthonában lábadozik.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, az Exatlon Hungary férfi győztesét műteni kellett. Böjte Dave a múlt héten gokartozni volt a barátaival, ám egy szerencsétlen előzés után a falnak csapódott. Később kiderült, egy bordája eltört, hat elrepedt, a tüdeje pedig kilyukadt, ezért azonnal műteni kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most egy videóban árulta el, miként élte meg az elmúlt napokat!

Fotó: Böjte Dave / Instagram

„Betoltak a műtőbe. Nagyon féltem... Érzéstelenítettek, szétnyitották az oldalamat, hogy bevezessenek egy csövet. Mikor elkezdtek vágni, a másodiknál éreztem, hogy valami nem jó. Konkrétan éreztem, ahogy vágtak. Kaptam még egy érzéstelenítőt, szerencsére az hatott. Viszont mikor a tüdő és a borda közötti részhez ért a doki, az volt a legdurvább. Megfogta, átszúrta és olyan volt, mint mikor a bicikli kereke elkezd ereszteni. Sok levegő szorult be... Azt csak a műtét után árulták el, hogy ez az életembe is kerülhetett volna” – kezdte az Instagram-videójában Dave, aki bevallása szerint nagyon rosszul viselte a kórházi időszakot. A Kihívót az elmúlt napokban folyamatos megfigyelés alatt tartották, injekciókat kapott, légzés gyakorlatokat kellett végeznie egy gyógytornásszal. Végül egy hét után engedték haza.

„Jobban vagyok már! Viszont mikor kivették az oldalamból a csövet, eléggé megijedtem, de kicsivel később már mindent önállóan tudtam csinálni. Pénteken megyek vissza varratszedésre” – árulta el a győztes.

Fotó: Instagram

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?