FÜLES

Kifakadt Náray Tamás: Pajzán ajánlatokat kap, le akarják húzni!

A neves divattervezőt naponta bombázzák furcsa kérésekkel és ajánlatokkal, melyekből már nagyon elege van!
  • Szerző: T.B.

Megdöbbentő sorokat tett közzé a Facebookon Náray Tamás, akit mostanában egyre többen zaklatnak. Elárulta, milyen furcsa kérésekkel keresik fel.

"Szinte minden nap érkezik pártíz üzenet, e-mail, vagy céges telefonhívás, amelyben számomra teljesen ismeretlen emberek szeretnének tőlem valamit: ingyenes divat-tanácsadást nőnek, férfinak, gyereknek, fotó alapján, egy pár rajzot, ami már nekünk nem kell, és ő felhasználhatná, ingyen, mert tervezőre sajnos nekik nem telik, nekünk pedig biztos mindig marad ki néhány a kollekcióból, vagy fotó alapján néhány rajzos javaslatot, hogy mit vegyen, vagy csináltasson az illető, ami illik az egyéniségéhez. Mondja, írja ő ezekkel a szavakkal, miközben nem is ismerem, honnan is tudhatnám, milyen az egyénisége, lehet külsőt akart mondani, csak azt kevésbé találta szakmainak" - kezdte a közösségi oldalon a népszerű divattervező, akit nemcsak munkája, de személye miatt is sokan megkeresnek.

"(...) És akkor a magánjellegű kis szösszeneteket most ki is hagynám a felsorolásból, inkább.

Húsz éves koromban nem kaptam ilyeneket, bár tisztában vagyok azzal, hogy akkor még nem volt internet, és mennyire szólhat mindez az egzisztenciámnak és nem a, bár kitűnőnek mondható, külsőmnek

- írta Náray.

 

És ezeket olvastad már?